Restaurants in Nijmegen

Lekker eten

in onze prachtstad

Uit eten in Nijmegen, waar kan dat? Op die vraag zijn ruim zeshonderd antwoorden mogelijk … Met andere woorden: een goed restaurant in Nijmegen vinden moet geen enkel probleem zijn. Behalve dan dat het misschien lastig kiezen is tussen de vele leuke plekken om te eten. Maar daar heb je ons voor. We maken je hier in grote lijnen – per categorie – graag wegwijs op de culinaire kaart van Nijmegen. Zo kun je makkelijk(er) een keus maken op basis van het moment van de dag, waar je zin in hebt en of je gezellig met een grotere groep, (romantisch) met z’n tweetjes of met de kinderen wat wilt eten en drinken in een van de vele restaurants in Nijmegen.

grieks eten in nijmegen

Internationale keukens

Zoveel landen, zoveel keukens, je kunt in Nijmegen heerlijk traditionele gerechten eten uit bijna alle populaire internationale keukens. Dus waar je ook zin in hebt, je vindt zeker een restaurant in Nijmegen naar jouw smaak – laat je verrassen door specialiteiten uit de hele wereld! En natuurlijk ontbreekt ook de Nederlandse keuken niet.

High Tea

Zoek je een High Tea locatie in Nijmegen? Van deze wordt je meteen enthousiast! 

Kies voor een arrangement of thema

Wil je net iets meer dan uit eten, kies dan voor een arrangement of voor een etentje met een thema. Neem de tijd en laat je samen met je tafelgenoten heerlijk verwennen door bijvoorbeeld culinaire hoogstandjes of fantastische wijnen.

Laten bezorgen, snelle hap

Geen zin om te koken, geen tijd of budget om heel uitgebreid te eten, maar wel zin in iets lekkers? Dat kennen we allemaal. Iets laten bezorgen is dan dé uitkomst. Sinds corona is het aantal restaurants met een bezorgservice enorm uitgebreid, en heb je dus veel meer keus!

Pizza

Pannenkoek

Shoarma & Grillrestaurant

Vega(n) keuken

Op zoek naar iets speciaals, ook dan heeft Nijmegen restaurants voor jou! Niet iedereen houdt er dezelfde leefstijl op na (gelukkig). Ook als je geen vlees of dierlijke producten eet, kun je heerlijk buiten de deur eten. Steeds meer restaurants hebben vega(n) alternatieven op de kaart of hebben zich gespecialiseerd in deze lifestyle. Vega(n) uit eten is natuurlijk ook in Nijmegen een optie!

Op zoek naar een vegan restaurant? Check deze opties

Eetcafés

In een studentenstad als Nijmegen zitten natuurlijk heel veel goede eetcafés! Hier kun je ontspannen een vorkje prikken zonder dat je meteen de hoofdprijs betaalt. Echt leuk om de diverse kaarten van deze eetcafés uit te proberen, ook als je geen student bent!

Hier lees je wat de 6 leukste eetcafes van nijmegen zijn

Exclusief, uitgebreid dineren

Wil je je een avond culinair in de watten laten leggen, dan reserveer je bij een van de luxere restaurants die Nijmegen rijk is.

Bekijk onze exclusieve opties

Uit eten met Kinderen

Uit eten met de kinderen kan uiteraard ook heel goed in een stad als Nijmegen. Er zijn genoeg restaurants die rekening houden met de kleine(re) bezoekers of zijn er speciaal op (in)gericht.

Uit eten met kinderen? klik hier voor inspiratie!

Nog meer leesplezier

NijmegenOnline.nl

NijmegenOnline.nl is de plek voor alle informatie over Nijmegen en haar prachtige omgeving. Of je nu hier komt studeren, een inwoner bent of lekker dagje op pad gaat, wij voorzien je van alle informatie