Grand café de Waterwolf

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 22:00

Contact Informatie

Grand Café De Waterwolf in Nijmegen: Een Culinaire Belevenis aan de Waalkade

Gelegen aan de levendige Waalkade in Nijmegen, biedt Grand Café De Waterwolf een onvergetelijke culinaire ervaring met een adembenemend uitzicht op de Waal en de Waalbrug. Deze prachtige locatie maakt het café tot een ideale plek voor een heerlijke maaltijd in een schilderachtige setting.

Het menu van De Waterwolf is een smeltkroes van internationale smaken en lokale delicatessen. Of je nu zin hebt in een lichte, gezonde salade of een rijkelijk belegde burger, het diverse aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te kiezen valt. Vegetariërs en veganisten zullen zich ook thuis voelen in dit restaurant dankzij de ruime keuze aan plantaardige gerechten.

Bij binnenkomst in Grand Café De Waterwolf word je omarmd door een warme, uitnodigende sfeer. Het stijlvolle interieur en de vriendelijke bediening zorgen voor een ontspannen ervaring. Gasten kunnen kiezen voor een plekje binnen of genieten van het ruime terras buiten, met een prachtig uitzicht op de rivier.

Grand café De Waterwolf

Naast heerlijke maaltijden biedt Grand Café Waterwolf ook een indrukwekkende selectie aan dranken, waaronder een uitgebreide wijnkaart en diverse speciaalbieren van lokale brouwerijen. Het café organiseert bovendien regelmatig speciale evenementen, zoals live muziek en thema-avonden, wat zorgt voor een levendige en plezierige ambiance.

Dit grand café is tevens een uitstekende keuze voor groepsreserveringen en catering voor speciale gelegenheden. Het café biedt diverse pakketten aan, ideaal voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en andere groepsbijeenkomsten.

Kort samengevat, Grand Café De Waterwolf in Nijmegen is een uitmuntende keuze voor iedereen die wil genieten van voortreffelijke gerechten en dranken in een sfeervolle omgeving met een prachtig uitzicht op de Waal. De combinatie van hartelijke gastvrijheid, een veelzijdige menukaart en een charmante locatie maakt dit café een geliefde plek voor zowel Nijmegenaren als bezoekers van deze historische stad.