De Pannenkoekenboot

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
12:00 - 19:00
Donderdag
12:00 - 19:00
Vrijdag
12:00 - 19:00
Zaterdag
12:00 - 19:00
Zondag
12:00 - 19:00

Contact Informatie

De Pannenkoekenboot Nijmegen: Een Unieke Culinaire Rondvaart

Ontdek Nijmegen vanaf het water op de meest smakelijke manier met De Pannenkoekenboot! Geniet van een 75 minuten durende rondvaart op de Waal, waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad en de iconische Nijmeegse bruggen, maar ook op onbeperkt heerlijke Hollandse pannenkoeken.

Tijdens de vaartocht krijg je de kans om de stad en haar omgeving, inclusief de nieuwe nevengeul bij Lent, vanaf het water te verkennen. Tegelijkertijd kun je in een ontspannen sfeer genieten van een oneindige stroom aan versgebakken pannenkoeken. Of je nu houdt van spek-, kaas-, appel- of naturelpannenkoeken, alles is mogelijk. En met een scala aan toppings, van zoet tot hartig, kun je elke ronde een nieuwe smaakcombinatie uitproberen. Durf jij het record van 15 pannenkoeken te breken?

De Pannenkoekenboot Nijmegen

Voor de jonge avonturiers aan boord is er in het ruim een gigantische ballenbak en zijn er kleurplaten en kleurtjes beschikbaar, zodat ook zij zich volop kunnen vermaken. Na het eten is er tijd om uit te waaien op het dek, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht en de perfecte foto’s van Nijmegen kunt maken.

De Pannenkoekenboot Nijmegen biedt een unieke ervaring die zowel de smaakpapillen als de zintuigen prikkelt. Perfect voor families, vriendengroepen of als romantisch uitje. Reserveer je plek aan boord en bereid je voor op een onvergetelijke reis op de Waal, waar lekker eten en prachtige uitzichten hand in hand gaan.