Eetbar MikMak

Openingstijden

Maandag
17:00 - 23:30
Dinsdag
17:00 - 23:30
Woensdag
17:00 - 23:30
Donderdag
17:00 - 23:30
Vrijdag
17:00 - 23:30
Zaterdag
17:00 - 23:30
Zondag
17:00 - 23:30

Contact Informatie

Eetbar MikMak: Uw Gastronomische Oase in Nijmegen

Eetbar MikMak: Waarom Kiezen Voor Deze Unieke Eetbar?

Eetbar MikMak is niet zomaar een restaurant, het is een bestemming op zich. Met een breed scala aan wereldse gerechten en een focus op kwaliteit en service, is het geen wonder dat deze eetbar een van de meest populaire hotspots in Nijmegen is geworden. Of u nu met vrienden wilt borrelen, een romantische date plant of een belangrijke zakelijke meeting heeft, Eetbar MikMak biedt de perfecte ambiance voor elke gelegenheid. Het is dé plek waar gastronomie, gezelligheid en klantvriendelijkheid samenkomen, waardoor elke bezoeker zich speciaal voelt. Ervaar het zelf en ontdek waarom Eetbar MikMak het praten van de stad is geworden.

Een Verrassend Menu vol Keuzes

Bij Eetbar MikMak staat de klant centraal. Het deskundige team hebben een zorgvuldig samengestelde menukaart ontworpen om aan elke culinaire wens te voldoen. Of u nu in de stemming bent voor een avontuurlijke proeverij van kleinere wereldgerechten of gewoon wilt genieten van een heerlijke high tea, high wine of high beer, de mogelijkheden zijn eindeloos. En laten we het fantastische aanbod van vegan ijs, omschreven als ‘onwijs lekker’, niet vergeten. Het is de perfecte afsluiter voor elke maaltijd.

Geniet van het Buitenleven in de Binnentuin

MikMak heeft een prachtige binnentuin die een extra dimensie toevoegt aan uw eetervaring. Op zonnige dagen kunt u genieten van een hapje en een drankje in deze prachtige buitenruimte. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het goede leven.

Locatie en Bereikbaarheid

Eetbar MikMak is gunstig gelegen tegenover Museum Het Valkhof, in de bruisende restaurantstraat van Nijmegen. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor het voor iedereen makkelijk is om hier te komen.

Tafel Reserveren?

Heeft u zin gekregen in een verrassende culinaire ervaring? Via de volgende pagina kunt u eenvoudig een tafel reserveren en zelf ervaren waarom Eetbar MikMak een begrip is in Nijmegen.

Kies voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Kies voor Eetbar MikMak.

Over de Bedrijvengids

De bedrijvengids is uw one-stop bron voor betrouwbare informatie over lokale ondernemingen en diensten. Het biedt een uitgebreide lijst van bedrijven, variërend van loodgieters tot restaurants, compleet met contactgegevens en beoordelingen. Met behulp van een bedrijvengids vindt u snel en efficiënt de dienst die u nodig heeft.