De 4 Heeren

Openingstijden

Maandag
12:00 - 23:00
Dinsdag
12:00 - 23:00
Woensdag
12:00 - 23:00
Donderdag
12:00 - 23:00
Vrijdag
12:00 - 23:00
Zaterdag
16:00 - 23:00
Zondag
16:00 - 23:00

Contact Informatie

De 4 Heeren: Het Sfeervolle Café Restaurant in Nijmegen

Welkom bij De 4 Heeren, een unieke culinaire ontmoetingsplek in Nijmegen. Gelegen op de hoek van de St. Annastraat en Groenestraat, biedt De 4 Heeren een warme en gezellige omgeving waar u kunt genieten van zowel een smakelijke lunch als een heerlijk diner. Met ruime parkeermogelijkheden recht tegenover het pand, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor een ontspannen culinaire ervaring.

Seizoensgebonden Culinaire Verwennerij

Bij De 4 Heeren staat de beleving van de gast centraal. Onze menukaart, die regelmatig vernieuwd wordt, zorgt ervoor dat elk seizoen nieuwe smaken en gerechten te ontdekken zijn. Onze keukenbrigade werkt met verse, seizoensgebonden ingrediënten om een menu samen te stellen dat de fijnproever verrast en verwent.

Ontspannen op ons Zonnige Terras bij de 4 Heeren

Tijdens zonnige dagen is ons ruime lounge terras de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een drankje, een hapje of een uitgebreide maaltijd. Het terras biedt een aangename, rustige omgeving waar u kunt genieten van de zon en de aangename sfeer.

De Ideale Locatie voor Elke Gelegenheid

Naast een restaurant en café, biedt De 4 Heeren ook mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, feesten, vergaderingen of presentaties. Onze aparte ruimte met een eigen opgang is perfect voor groepen die een privéomgeving zoeken. Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een persoonlijke viering, wij bieden een passende setting en service.

Uw Dagelijkse Ontmoetingsplek

Vanaf 12 uur ’s middags bent u welkom voor een smakelijke lunch, en aan het einde van uw werkdag kunt u ontspannen met een kopje koffie, thee of een drankje in ons sfeervolle grand café. De 4 Heeren is meer dan een restaurant; het is een plek waar gezelligheid en gastvrijheid hand in hand gaan.

Een Bezoek Waard

Of u nu een avondje uit plant, iets te vieren heeft of gewoon wilt genieten van een goede maaltijd in een sfeervolle omgeving, De 4 Heeren in Nijmegen staat voor u klaar. Bezoek onze website voor meer informatie over onze menukaart, groepsmogelijkheden en zaalverhuur. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in De 4 Heeren!