Restaurant de Hemel

Openingstijden

Maandag
12:00 - 23:30
Dinsdag
12:00 - 23:30
Woensdag
12:00 - 23:30
Donderdag
12:00 - 23:30
Vrijdag
12:00 - 23:30
Zaterdag
11:00 - 23:30
Zondag
12:00 - 23:30

Contact Informatie

Restaurant De Hemel: Een Culinaire Beleving in het Hart van Nijmegen

De Hemel in Nijmegen is meer dan een restaurant; het is een bestemming waar de kracht van ambacht en geschiedenis samensmelten tot een unieke culinaire ervaring. Gelegen in de historische **Commanderie van St. Jan**, een adembenemend middeleeuws kloosterpand dat teruggaat tot 1196, staat De Hemel symbool voor de rijke culturele en gastronomische erfenis van Nijmegen.

De Unieke Sfeer van De Hemel

Bij ons stap je binnen in een wereld waar elke hoek, elk gerecht en elk glas het verhaal vertelt van ambachtelijke perfectie. Onder het zware balkenplafond of op het idyllische terras, dat door velen beschouwd wordt als het mooiste van Nijmegen, kun je genieten van een ambiance die nergens anders te vinden is.

Bourgondisch Genieten op Zijn Best

Onze keuken is een eerbetoon aan de bourgondische levensstijl, waarbij elk gerecht zorgvuldig wordt bereid om de zintuigen te prikkelen en te verrassen. Van verfijnde voorgerechten tot robuuste hoofdgerechten, onze menukaart weerspiegelt de diversiteit en rijkdom van lokale en seizoensgebonden ingredi├źnten.

Huisgebrouwen Bieren en Meer

Wij zijn niet alleen bekend om onze voortreffelijke keuken maar ook om de huisgebrouwen bieren, die regelmatig worden bekroond voor hun uitmuntende kwaliteit en unieke smaken. Naast ons bierassortiment bieden we een selectie van fijne distillaten en zelf gebrande koffie van **Koffiebranderij Holy Beans**, waarmee we onze passie voor ambachtelijke producten verder benadrukken.

Een Geliefde Plek voor Iedereen

Met zijn unieke sfeer, heerlijke eten en ambachtelijke dranken is De Hemel een geliefde ontmoetingsplek voor inwoners van Nijmegen en een trekpleister voor toeristen. Of je nu op zoek bent naar een intiem diner, een gezellige borrel met vrienden, of simpelweg wilt genieten van een kop koffie met uitzicht op de historische schoonheid van Nijmegen, De Hemel verwelkomt je met open armen.

Jouw Uitnodiging

De Hemel nodigt je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke culinaire reis in het hart van Nijmegen. Ontdek zelf waarom onze locatie, onze gerechten en onze dranken worden geprezen door zowel locals als bezoekers van ver buiten de stadsgrenzen.

Schuif aan. Sluit aan. Beleef de unieke combinatie van geschiedenis, sfeer en culinaire excellentie bij Restaurant De Hemel. Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen en samen te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.