De Bruijn Lunchen op de Markt

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
08:30 - 17:00

Contact Informatie

De Bruijn Lunchen op de Markt: Uw Perfecte Bestemming voor Ontbijt en Lunch in Nijmegen

Zoekt u een bijzondere locatie om te ontbijten of lunchen, midden in het bruisende hart van Nijmegen en direct onder de historische St. Stevenstoren op de Grote Markt? Dan bent u bij lunchcafé “De Bruijn Lunchen op de Markt” aan het juiste adres.

Wat Maakt Ons Uniek?

Bij De Bruijn draait het allemaal om kwaliteit en sfeer. We zijn een dagzaak die zich specialiseert in het serveren van heerlijke koffie, een uitgebreide en prachtig gepresenteerde lunch, en een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan bieren en wijnen. Ons café opent zijn deuren om 08.30 uur en biedt vanaf dat moment een gastvrije plek waar je in alle rust kunt genieten van onze specialiteiten.

De Sfeer en Inrichting

De inrichting van ons lunchcafé is zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Of u nu kiest voor een plekje bij het raam om mensen te kijken of een gezellige hoek voor een intiem gesprek, bij De Bruijn voelt iedereen zich thuis.

Snelheid en Gemak

Heeft u haast maar wilt u toch genieten van kwaliteitskoffie? Geen zorgen, bij ons kunt u ook terecht voor een “Coffee to go.” Zo kunt u toch even dat momentje voor uzelf pakken, ook als u onderweg bent.

Een Begrip in Nijmegen

Lunchcafé De Bruijn Lunchen op de Markt is al jaren een begrip in Nijmegen. Wij zijn dé plek bij uitstek om te genieten van overheerlijk eten en drinken, te midden van de bruisende energie van het stadscentrum.

De Bruijn Lunchen op de Markt menukaart

Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. Van klassieke broodjes en salades tot verrassende gerechten die je nergens anders zult vinden. Daarnaast bieden we diverse vegan en glutenvrije opties om aan ieders wensen te voldoen.

Reserveringsinformatie

Op zaterdag en zondag kunt u bij ons tot 11.30 uur een tafel reserveren. Dit kan eenvoudig online tot en met 6 personen. Voor grotere groepen van 7 personen of meer, verzoeken we u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor de reservering.

Evenementen en Specials

Naast onze reguliere menukaart hebben we ook verschillende evenementen en specials. Denk bijvoorbeeld aan een high tea, seizoensgebonden evenementen of thema-avonden. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Tafel Reserveren

Ben u er klaar voor om een culinaire reis te maken in het hart van Nijmegen? Reserveer dan nu uw tafel en kom genieten van alles wat De Bruijn Lunchen op de Markt te bieden heeft.

Over de Bedrijvengids

De bedrijvengids is uw one-stop bron voor betrouwbare informatie over lokale ondernemingen en diensten. Het biedt een uitgebreide lijst van bedrijven, variërend van loodgieters tot restaurants, compleet met contactgegevens en beoordelingen. Met behulp van een bedrijvengids vindt u snel en efficiënt de dienst die u nodig heeft.