Restaurant Groenewoud

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 22:00
Zaterdag
12:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 22:00

Contact Informatie

Restaurant Groenewoud: Een Culinaire Ster in Nijmegen

Restaurant Groenewoud, genesteld in een historisch pand uit 1763 aan de rand van het centrum van Nijmegen, is een waar culinair juweel. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1820, staat Groenewoud al lang bekend als een culinaire bestemming in de regio. Sinds 2019 hebben Maurice Kersten en Susanne Hulck dit eerbiedwaardige etablissement omgetoverd tot een plek waar gasten kunnen genieten van uitzonderlijke culinaire creaties in een sfeervol en stijlvol decor.

Culinair Genot in een Historische Setting

Bij Groenewoud streven we ernaar om onze gasten een warm welkom te heten in een toegankelijk, maar toch luxe concept. We zijn trots op het serveren van hoogwaardige producten, perfect bereid en gepresenteerd, voor een optimale eet- en drinkervaring. Of het nu gaat om een elegante borrel of een uitgebreide maaltijd, ons team zorgt ervoor dat elk bezoek een speciale gelegenheid is.

Traditie en Moderniteit Hand in Hand

Na de transformatie van café naar restaurant is de historische charme van het pand behouden gebleven, terwijl het harmonieus wordt gecombineerd met eigentijdse en stijlvolle elementen. Het resultaat is een verfijnde eetgelegenheid die naadloos aansluit bij de grandeur van het monumentale gebouw.

All Day Dining in Stijl

Groenewoud biedt een ‘all day dining’ menu, geschikt voor elk seizoen en elke gelegenheid. Geniet binnen of op ons sfeervolle terras van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgekiend gerecht van onze kaart, of een glas uitstekende wijn vergezeld van een smaakvolle snack.

Een Warm Welkom bij Restaurant Groenewoud

Met onze recente onderscheiding van een Michelinster, nodigen we u uit om zelf de verfijnde smaken en gastvrijheid van Restaurant Groenewoud te komen ervaren. U bent van harte welkom voor een culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten.