India's culinaire parels: Toprestaurants in Nijmegen

Veelzijdig, kleurrijk, pittig en gevarieerd, dat is hoe wij de Indiase keuken het liefst zouden omschrijven. Mocht je deze keuken nog niet geprobeerd hebben, dan raden wij je sterk aan om deze heerlijke culinaire ervaring een kans te geven. Wij weten zeker dat ook jij blij verrast zal zijn. Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je nieuwsgierig bent naar de Indiase restaurants in de omgeving van Nijmegen. Dat treft! Wij deden recentelijk onderzoek naar de lekkerste Indiase restaurants in Nijmegen.

In het centrum van Nijmegen vind je diverse Indiase eetgelegenheden. Restaurants Indian Way en India Gate zijn twee populaire voorbeelden. Hier kun je genieten van de meest heerlijke Indiase gerechten. Zowel vleeseters als veganisten kunnen hun geluk niet op in deze sfeervolle en veelzijdige Indiase restaurants.

Bezoek jij de bruisende stad Nijmegen, en twijfel je nog waar je neer zult strijken voor een lekker diner? Dan dien je de Indiase restaurants in dit artikel absoluut in ogenschouw te nemen. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige restaurants waar je heerlijk kunt genieten van al het lekkers dat de Indiase keuken te bieden heeft. De veelzijdigheid van deze keuken zal jou zonder twijfel verrassen. Daar zijn wij zeker van!

indiaas eten in nijmegen

Overzicht India's Restaurant in Nijmegen

Naam van het bedrijf Adres Openingstijden Contact

Bloemerstraat 95, 6511 EG Nijmegen, Nederland
10:00 - 22:00
0242074308

Laat je verrassen door deze Indiase restaurants in Nijmegen

De Indiase keuken is zeer divers. De basis wordt echter gevormd door simpele ingrediënten zoals aardappelen, rijst, verse groenten en veel specerijen. De kruidige curry’s zijn zonder twijfel de meest populaire gerechten uit deze wereldkeuken. Maar waar vind je nu de allerlekkerste Indiase gerechten? Onderstaand nemen we enkele restaurants in Nijmegen onder de loep, die jij zeker in overweging moet nemen. We bespreken de voordelen van ieder restaurant, en hopen jou op deze manier te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

1.    Restaurant Indian Way

Het eerste restaurant dat we graag nader onder de loep nemen is Indian Way. Dit restaurant is gevestigd in het centrum van Nijmegen, vlak naast het bekende Valkhof park. In dit stijlvolle specialiteitenrestaurant kun je genieten van de meest heerlijke authentieke Indiase gerechten.

Dit restaurant spant zonder twijfel de kroon met zijn uitgebreide menu met daarop voor ieder wat wils. Veel gerechten zijn vegetarisch of zelfs veganistisch verkrijgbaar. Iedereen is dus welkom in dit fantastische restaurant.

Al tientallen jaren is dit Indiase restaurant een begrip in Nijmegen. Gasten komen hier met grote regelmaat terug, en dat heeft voornamelijk te maken met:

  • Het ruime aanbod
  • Het uitermate vriendelijke personeel
  • De goede prijskwaliteit verhouding
  • De verse gerechten die ook nog eens een lust voor het oog zijn

We kunnen dus wel spreken van een zeer geliefd restaurant, waar u voor een goede prijs kunt genieten van alle culinaire hoogstandjes uit de Indiase keuken. Probeer het zelf, en je zult begrijpen waarom gasten hier keer op keer terug blijven komen.

nijmegen indiaas eten

2.    Restaurant India Gate

Het tweede Indiase restaurant dat in Nijmegen enorm populair is, is restaurant India Gate. Ook dit restaurant vind je in hartje Nijmegen. Het knusse restaurant is ietwat gedateerd, maar dat maakt het eten er absoluut niet minder om. De Indiase gerechten in dit restaurant zijn absoluut van de hoogst haalbare kwaliteit.

Ook dit restaurant is wederom geschikt voor zowel vleeseters als vegetariërs en veganisten. Volgens veel gasten vind je hier de lekkerste Indiase curry’s van heel Nijmegen. Dat belooft dus wat. De chefs in dit restaurant weten in ieder geval duidelijk waar ze mee bezig zijn. De authentieke gerechten worden op traditionele wijze bereid, en dat proef je!

Restaurant India Gate heeft ook een uitgebreid afhaalmenu. Op deze manier kun je dus ook in je eigen vertrouwde omgeving genieten van al het lekkers dat de Indiase keuken te bieden heeft. Wij raden restaurant India Gate absoluut bij iedereen aan.

indiaas nijmegen eten

3.    Restaurant Little India

Het laatste eettentje dat we jou ook zeker niet willen onthouden is restaurant Little India. Ook deze eetgelegenheid ligt op steenworp afstand van het oude stadscentrum. Het is de ideale plek om na een dagje Nijmegen heerlijk te ontspannen.

Restaurant Little India is een sfeervolle eetgelegenheid met een kleurrijk interieur. Dit zorgt absoluut voor een complete sfeer beleving. Wanneer je vervolgens een heerlijk authentiek Indiaas gerecht krijgt voorgeschoteld, kan jouw avond in ieder geval niet meer stuk.

Over het algemeen zijn gasten zeer tevreden over dit veelzijdige Indiase restaurant. Onderstaand een greep uit de lovende reviews.

  • Sfeervol restaurant
  • Vriendelijk personeel
  • Uitgebreide menukaart met veel variatie
  • Vegan friendly
  • Mogelijkheid tot thuisbezorging

Kortom, genoeg redenen om restaurant Little India een kans te geven. Wanneer strijk jij hier neer voor een traditionele Indiase maaltijd?

nijmegen eten indiaas

MEER RESTAURANT INSPIRATIE NODIG?