heumen dorp vlakbij nijmegen

HEUMEN

Heumen

Charmant dorpje dichtbij Nijmegen, met een rijke geschiedenis en prachtige natuur. Ideaal voor rustzoekers en liefhebbers van het buitenleven.

Heumen: Een Schat Aan de Rand van Nijmegen

Gelegen aan de oevers van de Maas, vind je het pittoreske dorpje Heumen. Deze gemeente, genesteld tussen uitgestrekte natuurgebieden en waterrijke landschappen, biedt een rustige toevlucht voor degenen die willen ontsnappen aan de stedelijke drukte van nabijgelegen steden zoals Nijmegen.

De historie van Heumen is diep geworteld en dat is te zien in de goed bewaarde monumenten en bouwwerken die het dorp rijk is. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen met de talloze routes die door zowel bosrijke als open gebieden lopen, waarbij men regelmatig kan genieten van adembenemende uitzichten.

Het dorp heeft ook een actieve gemeenschap die trots is op hun lokale erfgoed en tradities. Jaarlijkse evenementen en festivals zorgen voor een bruisend gemeenschapsgevoel en bieden bezoekers een kans om de authentieke Heumense cultuur te ervaren.

Of je nu komt voor de natuur, de historie, of gewoon voor een rustig dagje uit, Heumen verwelkomt je met open armen. 

 

Gemeente Heumen

Adres

Kerkplein 6
6581 AC  Malden

Openingstijden van het KlantContactCentrum

  • Maandag van 08.30 uur tot 17.00 uur 
  • Dinsdag van 08:30 uur tot 17.00 uur 
  • Woensdag van 08.30 tot 17.00 uur 
  • Donderdag van 08.30 tot 17.00 uur 
  • Vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur 
Website gemeente Heumen

BEDRIJVEN OVERZICHT IN HEUMEN

Chipclean: Uw Betrouwbare Partner in Camera-onderhoud Of u nu een professionele fotograaf ...

Bolder 1C, Heumen, Netherlands

overige bestemmingen

NijmegenOnline.nl

NijmegenOnline.nl is de plek voor alle informatie over Nijmegen en haar prachtige omgeving. Of je nu hier komt studeren, een inwoner bent of lekker dagje op pad gaat, wij voorzien je van alle informatie