beuningen nabij nijmegen

BEUNINGEN

Beuningen

Beuningen: Een pittoresk dorp nabij Nijmegen, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, rijke historie en gastvrije sfeer. Ontdek en beleef Beuningen!

Beuningen, gelegen aan de oevers van de Waal vlakbij Nijmegen, is een verborgen parel in de regio. Het dorp kent een rijke historie die terug te zien is in het straatbeeld met oude gebouwen en charmante pleinen. De Beuningse Uiterwaarden bieden een schitterend landschap voor natuurliefhebbers, terwijl het Dijkmagazijn als natuur- en cultuurcentrum een bron van kennis is over de omgeving. Een wandeling door het dorp onthult diverse kunstwerken, een knipoog naar het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival. Of je nu komt voor de geschiedenis, de natuur of de kunst, Beuningen heeft het allemaal.

Website gemeente Beuningen

Restaurants in Beuningen

In Beuningen vind je een rijke keuze aan eetgelegenheden, variërend van gezellige eetcafés met lokale specialiteiten tot verfijnde restaurants die gerechten uit diverse wereldkeukens presenteren. Of je nu trek hebt in een Hollandse stamppot, een Mediterraans gerecht of een Aziatische lekkernij, Beuningen verrast op culinair gebied. Tussen de schilderachtige straatjes kun je ook plaatsnemen op talrijke terrasjes voor een verfrissend drankje of een vers gezette koffie. Met zijn gastvrije sfeer en gevarieerd culinair aanbod is Beuningen een bestemming die zowel inwoners als bezoekers weet te charmeren.

Overzicht restaurant

  • Grand Cafe Restaurant de Provence
  • Restaurant aan Tafel
  • Restaurant Dinges
  • Santiage Beuningen
  • Lunchroom Bijzonder genieten
  • Pannenkoekenrestaurant Den Tol Beuningen
  • Restaurant Nova
  • Thai Sakon
  • Dutch American Diner de Heuve

BEDRIJVEN OVERZICHT BEUNINGEN

09:00 - 12:30
$$

Vianova Coaching: Vind Je Weg Terug naar Balans Bij Vianova Coaching begrijpen ...

Schoolstraat 15b 6641 DA Beuningen
09:30 - 12:30
$$

Weerlekkeraanhetwerk: Uw Coachingspartner in Beuningen voor Werkplezier en Stresshantering Welkom bij Weerlekkeraanhetwerk, ...

Schoolstraat 15B Beuningen

overige bestemmingen

NijmegenOnline.nl

NijmegenOnline.nl is de plek voor alle informatie over Nijmegen en haar prachtige omgeving. Of je nu hier komt studeren, een inwoner bent of lekker dagje op pad gaat, wij voorzien je van alle informatie