Lekker uitgaan in nijmegen? hier doe je dat!

Uitgaan in Nijmegen is niet zo moeilijk. Je kunt er in bijna elke categorie wel wat vinden om een avondje plezier te maken! Waar je moet zijn, hangt een beetje af van wat je zoekt en waar je zin in hebt. Echte plekken voor het uitgaan in Nijmegen-Centrum zijn de Molenstraat, het Koningsplein, de Grote Markt en de Grotestraat. Trouwens ook in de diverse stadsdelen kun je op leuke tentjes stuiten, maar daarover een andere keer meer. Kom, dan nemen we je vast mee langs een paar plekken in het centrum waar genoeg te beleven is!

Op stap in de Molenstraat

In de Molenstraat in Nijmegen vind je allerlei leuke kroegjes en tentjes; er is altijd ergens wel een leuk feestje. Je hoeft geen student te zijn om het hier enorm naar je zin te hebben. Lekker dansen op de beats van dj’s of in the mood voor fun en après-ski? Het kan echt alle kanten op – en jij ook op de dansvloer! Leef je lekker uit tijdens dit avondje uit in Nijmegen.  Maar nu eerst even een stukje door richting de Waal …

Feestje op het Koningsplein

Als je een stukje verder loopt richting de Waal, kom je langs het Koningsplein. Hier zitten ook genoeg leuke zaken voor een avondje uit in Nijmegen. Even lekker chillen of een spelletje doen in een van de leuke kroegjes of dansen in de nachtbar tot in de kleine uurtjes. Aan het Koningsplein worden uitgaansavondjes niet zelden gedenkwaardig!

Uitgaan bij de Grote Markt

Wil je lekker borrelen en uitgaan in Nijmegen, dan is De Grote Markt een aanrader. In de zomer kun je er, terwijl je geniet van een hapje en drankje, heerlijk mensen kijken vanaf het terras. Er zitten knusse eetcafeetjes met overheerlijke gerechten en ook voor een goed speciaalbiertje kun je er terecht bij het oudste café van Nijmegen (1542!) … Spreek af met vrienden of familie en dompel je onder in de heerlijke sfeer van de Grote Markt. Nu lopen we eerst verder …

Ken je de Grotestraat?

Uitgaan in Nijmegen kan ook volop in de Grotestraat, waar je vanzelf uitkomt als je richting de Waalkade loopt. De straat  is met zijn nieuwe imago bezig terrein te heroveren in het uitgaansleven. Er heeft de afgelopen jaren een behoorlijke facelift plaatsgevonden en er worden nog steeds nieuwe zaken geopend. Je kunt er luxe borrelen, een hapje eten en genieten van live muziek. En … mocht het ‘zo’n avond’ zijn of worden:  je kunt je er ook lekker uitleven de karaokebar die er zit. In de Grotestraat kun je je prima een hele avond vermaken!

Met de taxi weer naar huis

Je kunt voor je het centrum van gaat verkennen elders in of net buiten de stad je avondje uit in Nijmegen beginnen – bijvoorbeeld in Nijmegen-Oost bij het Haantje; of beginnen met borrelen en een hapje eten bij strandpaviljoen Dushi.