Café ’t Haantje

Openingstijden

Maandag
14:00 - 24:00
Dinsdag
14:00 - 24:00
Woensdag
14:00 - 24:00
Donderdag
14:00 - 24:00
Vrijdag
14:00 - 24:00
Zaterdag
14:00 - 24:00
Zondag
14:00 - 24:00

Contact Informatie

Cafe ’t Haantje

Café ’t Haantje: Meer dan 65 Jaar Gezelligheid in Nijmegen-Oost

Café ’t Haantje is een instituut in Nijmegen-Oost, beroemd om zijn heerlijke biertjes, koffie en thee. Dit authentieke bruine café is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw bestaat. Oorspronkelijk opgericht door An en Piet Puijn in 1957, wordt het nu gerund door de derde generatie van de familie.

Geschiedenis en Ontwikkeling

Het café heeft zijn wortels diep in de lokale gemeenschap en heeft in de loop der jaren een transformatie ondergaan. Van het tonen van sportevenementen op groot scherm tot het organiseren van muziekevenementen; de instelling blijft vernieuwen.

Wat Biedt Deze Plek?

Deze gezellige ontmoetingsplaats biedt voor elk wat wils. Jong en oud komen hier samen om te genieten van een kopje koffie, een speciaalbiertje, of om te biljarten. Het café biedt ook een podium voor verschillende muzikale genres en neemt actief deel aan lokale festivals.

Evenementenkalender

Het café organiseert diverse evenementen, van pop- en rockconcerten tot jaarlijkse vieringen zoals het Oktoberfest. Speciale gelegenheden voor kinderen zoals Sinterklaas en Kindercarnaval ontbreken ook niet op de kalender.

Faciliteiten en Diensten

Zoek je een plek voor een vergadering, borrel of verjaardagsfeest? Het café beschikt over een aparte zaal uitgerust met een eigen bar en beamer.

Toekomstplannen

Hoewel de traditionele sfeer altijd bewaard blijft, staat er ook vernieuwing op de agenda. Denk aan uitbreiding van het bieraanbod en een groter terras. Iedereen is van harte welkom om de unieke sfeer zelf te ervaren!

Over de Bedrijvengids

De bedrijvengids is uw one-stop bron voor betrouwbare informatie over lokale ondernemingen en diensten. Het biedt een uitgebreide lijst van bedrijven, variërend van loodgieters tot restaurants, compleet met contactgegevens en beoordelingen. Met behulp van een bedrijvengids vindt u snel en efficiënt de dienst die u nodig heeft.