Studio Huidbalans

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Acne Behandelen van Binnenuit bij Studio Huidbalans

Bij Studio Huidbalans begrijpen we dat blijvende oplossingen voor acne dieper gaan dan alleen de oppervlakte van de huid. Frederike de Lange, met 15 jaar ervaring als huidtherapeut en acnespecialist, biedt een holistische aanpak door huidbehandelingen te combineren met leefstijl- en voedingsadvies. Zo pakken we de kern van het probleem aan, zoals hormonale disbalansen of verminderde darmgezondheid.

Onze Diensten:

– Hormonale Acne Trajecten: Een op maat gemaakt traject dat begint met een uitgebreid onderzoek, gevolgd door persoonlijke leefstijl- en voedingsadviezen.
– Acne Reiniging: Hygiënische en zorgvuldige behandelingen om onzuiverheden te verwijderen en ontstekingen te voorkomen.
– Peelings: Chemische peelings om de bovenste huidlaag te vernieuwen, ontstekingen te verminderen en een gezonde, stralende huid te bevorderen.
– Microneedling: Een effectieve behandeling om acnelittekens te verminderen, huidverjonging te stimuleren en de huidtextuur te verbeteren.

Waarom Kiezen voor Studio Huidbalans?

Frederike’s expertise ligt in het bieden van gepersonaliseerde behandelingen die niet alleen de symptomen bestrijden, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Door een combinatie van professionele huidbehandelingen en gedegen leefstijl- en voedingsadviezen, werken we samen aan een blijvend resultaat en een stralende huid.

Ervaringen van Onze Klanten:

“Iris: Vandaag een hele fijne behandeling gehad van Frederike. De huid wordt eerst goed geanalyseerd en vervolgens met veel aandacht behandeld. Echt een aanrader!”
“Marije: Afgelopen week voor het eerst naar een huidtherapeut geweest. En wat was dat een fijne ervaring! Frederike legt rustig en met aandacht uit wat er gaat gebeuren. Ik kom hier zeker terug!”

Neem Contact op:

– Adres: Groenestraat 294, 6531JC Nijmegen
– Telefoon: +31 6 47 02 20 75
– E-mail: frederike@studiohuidbalans.nl

Bij Studio Huidbalans staan we klaar om je te begeleiden naar een acnevrij leven. Plan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen!