Praktijk Stille Kracht

Openingstijden

Maandag
09:30 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 14:00
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Praktijk Stille Kracht in Nijmegen: Holistische Benadering voor Compleet Welzijn

Welkom bij Praktijk Stille Kracht in Nijmegen, waar holisme de kern vormt van onze benadering. Wij geloven in de diepe verbinding tussen lichaam en geest en zien jou als een uniek geheel, waarin fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Holistische Therapieën bij Praktijk Stille Kracht

Massage Therapie: Lichaam en Geest in Harmonie

Bij Praktijk Stille Kracht begrijpen we dat pijn, stress of vage klachten vaak dieper liggen dan het oppervlak. Onze massage therapieën zijn ontworpen om niet alleen je fysieke lichaam te behandelen, maar ook de emotionele lagen aan te raken. Door stil te staan bij wat niet altijd gezien of gevoeld wordt, creëren we ruimte voor zelfinzicht en acceptatie.

Reiki: Universele Levensenergie

Reiki, de kunst van het helen met universele levensenergie, is een integraal onderdeel van onze praktijk. Deze behandeling, die zowel in persoon als op afstand kan worden gegeven, richt zich op het verlichten van zowel lichamelijke als emotionele en mentale klachten. Door handoplegging wordt energie overgedragen, wat helpt bij het herstel en balans brengen in je algehele welzijn.

Holistische Therapie: Een Geïntegreerde Aanpak

In onze holistische therapie combineren we Reiki met diverse andere technieken zoals edelstenen, visualisaties, remedies en klankschalen. Deze behandelingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en helpen bij het verkrijgen van inzicht in de onderliggende oorzaken van je klachten.

Reiki Cursussen: Zelf Helend Vermogen Ontwikkelen

Wil je zelf de kracht van Reiki ervaren en leren toepassen? Onze Reiki cursussen, gegeven in kleine groepen, omvatten zowel theorie als praktijk, en bieden een diepgaande, persoonlijke leerervaring. Elke cursist ontvangt een certificaat en cursusmateriaal om de geleerde technieken thuis verder te beoefenen.

Over Jeannette Mulder: Jouw Gids naar Zelfontdekking

Jeannette Mulder, oprichtster van Praktijk Stille Kracht, is een ervaren therapeut met een achtergrond in Communicatiewetenschap. Haar persoonlijke reis en professionele training in holistische massagetherapie en energetische therapie stellen haar in staat om een unieke, empathische benadering te bieden in haar sessies.

Praktijk Stille Kracht nodigt je uit om de verbinding met jezelf te herstellen en je levensenergie weer vrij te laten stromen. Of je nu worstelt met stress, fysieke klachten of emotionele uitdagingen, of simpelweg op zoek bent naar meer balans in je leven, Jeannette staat klaar om je te begeleiden op je pad naar zelfontdekking en welzijn.

Bezoek Praktijk Stille Kracht in Nijmegen voor een holistische ervaring die jouw leven kan transformeren. Voor meer informatie of het boeken van een sessie, bezoek onze website of neem direct contact op. We kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen en samen te werken aan een harmonieuzer, gezonder en gelukkiger jij.