Praktijk voor Acupunctuur en Tuina massage

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Contact Informatie

Praktijk voor Acupunctuur en Tuina massage

Jouw Gezondheid in Nijmegen door Praktijk voor Acupunctuur: Een persoonlijke benadering voor diverse klachten

Op zoek naar een persoonlijke en effectieve aanpak voor uw gezondheidsproblemen? In mijn praktijk in Nijmegen bied ik behandelingen voor een breed scala aan klachten. Van stress tot gynaecologische problemen, elk individu verdient een zorgvuldige en toegewijde benadering.

Waarom kiezen voor Jouw Gezondheid?

  1. Diverse expertise: Of u nu last heeft van stress, angst, migraine, hooikoorts, onduidelijke klachten of pijn en vermoeidheid, ik bied een veelzijdige behandeling die aansluit op uw persoonlijke situatie.
  2. Specialisatie in gynaecologische en zwangerschapsklachten: Voor vrouwen die te maken hebben met gynaecologische of zwangerschapsgerelateerde problemen bied ik specifieke zorg op maat.
  3. Aandacht voor jongeren: Dankzij mijn achtergrond in hulpverlening ben ik gespecialiseerd in het behandelen van jongeren met ADHD, autisme en angststoornissen. De combinatie van massage en acupunctuur kan bijzonder effectief zijn voor deze doelgroep.

Mijn aanpak is gericht op het vinden van de onderliggende oorzaken van uw klachten en het aanbieden van een behandeling die niet alleen de symptomen bestrijdt, maar ook zorgt voor een duurzame verbetering van uw welzijn.

Wacht niet langer met het zoeken naar de juiste zorg. Neem vandaag nog contact op met Praktijk voor Acupunctuur en ontdek hoe mijn behandelingen u kunnen helpen naar een gezonder en evenwichtiger leven.