Henstdal Nijmegen Oost Café 't Haantje in Oost Daalseweg Christus Koningkerk torenNijmegen Oost bestaat uit de wijken Altrade, Bottendaal, Galgenveld, Hengstdal, Hunnerberg, Kwakkenberg en Oost

Activiteiten in Nijmegen Oost

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
DeDaale-Spijs-ijs-300-200.jpg
Daalseweg 279 6521 GL Nijmegen
Eethuis DeDaale Spijs&IJs Nieuw aan de rotonde van de Daalseweg: eethuis DeDaale met groot zonnig terras met beschilderde terrastafels van mensen uit de buurt, een antiek kleurig hekwerk, bloempotten en een heuse koeienbank. Aandacht..Lees meer..
Colourful-City-Koor-300-200.gif
Keizer Karelplein, Nijmegen, Nederland
CCK – Het Colourful City Koor. Het CCK bestaat uit ruim 80 leden, samengesteld uit alle lagen van de bevolking. Het zingt liederen van de meest uiteenlopende plekken op de wereld. De grote kracht van het CCK is de manier waarop Joh..Lees meer..
Homeopathie-de-lindebloesem-300-200.jpg
Rembrandtstraat 56e, 6521 MG Nijmegen
Praktijk voor Klassieke Homeopathie De Lindebloesem. Homeopathie is een geneeswijze die op milde wijze gezondheidsklachten verhelpt door het versterken van de lichaamseigen geneeskracht. Ervaar hoe de prikkel van een homeopathisch middel..Lees meer..
DanscentrumVermeulen-300-200.gif
Bijleveldsingel 44, 6524 AD Nijmegen
Stijldansen, Zuid Amerikaans, Streetdance, Breakdance, Djembé, Tapdance, privéles, workshops. Danscentrum Vermeulen is al 40 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. Zo staan er in verschillende zalen enthousiaste leraren klaar om u les..Lees meer..
De-Opstap-300-200.gif
Cipresstraat 154, Nijmegen, Nederland
Meer dan 80 cursussen bij De Opstap. Alle cursussen worden tegen betaalbare prijzen aangeboden. U kunt o.a. kiezen tussen taalcursussen, persoonlijke ontwikkeling, creatieve cursussen, bewegingscursussen en intuïtieve cursussen. De cursu..Lees meer..
Baan-Isaan-300-200.gif
Van 't Santstraat 159, 6523 BE Nijmegen
Welkom bij Thai Restaurant Baan Isaan, restaurant en catering voor particulier en bedrijven. Ook voor afhaalservice. Baan Isaan is gevestigd in Nijmegen-Oost. Openingstijden: woensdag t/m zondag. Restaurant open 17.00- 23.00. Keuken 17.0..Lees meer..
Toon 7 resultaten