Groesbeek is een van de mooist gelegen plaatsen in de omgeving van Nijmegen. Dit dorp ligt ongeveer 11 km ten zuid-oosten van Nijmegen. Berg en Dal en de Heilig Landstichting zijn ook onderdeel van de gemeente Groesbeek. Ook Berg en Dal is prachtig gelegen op een van de wegen van Nijmegen naar Duitsland. Tussen Berg en Dal en Groesbeek ligt de beroemde Zevenheuvelenweg.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Vrijheidsmuseum-300-200.jpg
Bevrijdingsmuseum: Beleef de vrijheid! Op één van de mooiste locaties van Nederland, tussen de heuvels en bossen van Groesbeek, ligt het Vrijheidsmuseum. In dit museum – in de nabijheid van Arnhem, Nijmegen en de Duitse grens R..Lees meer..
Wylerbaan 4, 6561 KR Groesbeek, Nederland
Magnus-300-200.gif
Autobedrijf Magnus – Honda erkend reparateur. Niet alleen veilig en comfortabel de weg op maar ook extra lang rijplezier van je auto. In- en verkoop auto’s. Alle occasions boven € 4500,- hebben 6 maanden Bovag garantie. Tevens 2 au..Lees meer..
Oude Kleefsebaan 147A, 6572 AL Berg en Dal
De-Zoete-Aagt-300-200.jpg
De Zoete Aagt. Kamperen, vakantie woning, chambre d’amis, logementje, woonwagen bij De Zoete Aagt in Groesbeek. Landschappelijke charmecamping Een prachtige charmecamping aan de voet van de Jansberg in franse sfeer. Kleinschalig, p..Lees meer..
Grafwegen 31, Groesbeek, Nederland
Toon 5 resultaten