Perry Ubeda Weerbaarheidscentrum

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Ontdek de Wereld van Kickboksen met Perry Ubeda: Negenvoudig Wereldkampioen

Welkom op de bedrijvenpagina van Perry Ubeda, een naam die in de wereld van kickboksen synoniem staat voor passie, doorzettingsvermogen en ongeëvenaarde expertise. Met een indrukwekkende carrière die al op negenjarige leeftijd begon, heeft Perry zich ontwikkeld tot een negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende disciplines: full-contact, kickboksen, Thaiboksen en Muay Thai. Zijn reis in de vechtsportwereld is er een van pure toewijding en vastberadenheid om de beste te zijn.

Meer dan een Kampioen

Hoewel Perry’s actieve wedstrijdperiode achter hem ligt, is zijn passie voor kickboksen nooit verminderd. Tegenwoordig zet hij zijn uitgebreide kennis en ervaring in om anderen te inspireren en te trainen. Als zelfstandig ondernemer vanaf zijn twintigste, vindt Perry grote voldoening in het geven van zowel groeps- als privétrainingen aan mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Specialisatie in Persoonlijke Begeleiding

Perry heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het begeleiden van individuen die extra aandacht nodig hebben, met een focus op het bieden van structuur in hun dagelijks leven. Hij werkt nauw samen met gespecialiseerde collega’s om een ondersteunend netwerk te bieden dat verder gaat dan alleen fysieke training. Zijn benadering is diep persoonlijk; hij gelooft dat iedereen uniek is en verdient een aanpak die specifiek op hen is afgestemd.

Waarom Kiezen voor Training met Perry Ubeda?

– Wereldkampioen Expertise: Leer van een kickbokser die op het hoogste niveau heeft gevochten en gewonnen.
– Persoonlijke Aandacht: Perry’s aanpak is op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
– Levensvaardigheden: Naast fysieke training, biedt Perry begeleiding in levensvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.
– Unieke Trainingservaring: Ervaar de voldoening van training die zowel je lichaam als geest uitdaagt.

Neem Contact Op

Geïnteresseerd in wat Perry Ubeda voor jou kan betekenen? Of je nu je kickboksvaardigheden wilt verbeteren, op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, of structuur wilt aanbrengen in je leven, Perry staat klaar om je te begeleiden op je reis. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een uitdagende en verrijkende ervaring.

Perry Ubeda is meer dan een trainer; hij is een mentor die bereid is zijn levenslessen en vechtsportexpertise te delen. Bel hem gerust om te ontdekken wat hij voor jou kan betekenen. Jouw reis naar persoonlijke groei en kickboksmeesterschap begint hier.