Harbor Gym

Openingstijden

Maandag
07:00 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag
07:00 - 21:00
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 13:00
Zondag
08:00 - 13:00

Contact Informatie

Harbor Gym Nijmegen: Jouw Bestemming voor Fitness en Welzijn

Harbor Gym is een toonaangevende sportschool in Nijmegen, gelegen aan de Waalhaven. Het is een state-of-the-art faciliteit met een breed scala aan fitnessapparatuur en trainingsprogramma’s voor iedereen, van beginners tot professionele atleten.

De sportschool biedt verschillende trainingsmogelijkheden, waaronder krachttraining, cardio, groepslessen en personal training. Het is de perfecte plek om je fitnessdoelen te bereiken en je lichaam in topvorm te houden.

Deze gym heeft een indrukwekkende lijst van apparatuur, waaronder barbells, dumbbells, kettlebells, weerstandsbanden en meer. Het is uitgerust met moderne cardio-apparatuur, zoals loopbanden, crosstrainers en hometrainers, en ook heeft het een speciale functionele trainingsruimte.

Het team van Harbor Gym bestaat uit deskundige trainers die je kunnen begeleiden bij het ontwikkelen van een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften. De trainers zijn zeer ervaren en zijn experts op het gebied van krachttraining, conditie en voeding.

Harbor Gym

Naast de indrukwekkende trainingsfaciliteiten biedt deze gym ook een sauna en een stoombad voor ontspanning en herstel na een intensieve trainingssessie. Het biedt ook een ruime kleedkamer en kluisjes voor veilige opslag van persoonlijke spullen.

Ze organiseren regelmatig groepslessen, waaronder spinning, yoga, Pilates en bokszaktraining, om een gevarieerd trainingsaanbod te bieden aan zijn leden. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan outdoor bootcamp-sessies in de buurt van de sportschool.

Kortom, Harbor Gym is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en professionele sportschool met moderne apparatuur en deskundige trainers. Of je nu een beginner bent die net begint met fitness of een professionele atleet die op zoek is naar een trainingsfaciliteit van topklasse, Harbor Gym heeft alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken en je lichaam in topvorm te houden.