MaxStudios

Openingstijden

Maandag
16:00 - 22:00
Dinsdag
16:00 - 22:00
Woensdag
15:00 - 22:00
Donderdag
16:00 - 22:00
Vrijdag
15:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Maxstudios

Welkom bij MaxStudios, het kloppende hart van dans in Nijmegen. Onze studio is een dynamische plek waar passie voor dans in elke beweging tot leven komt. Of je nu een peuter of een volwassene bent, een beginner of een gevorderde danser, ze bieden een breed scala aan danslessen die passen bij iedere leeftijd en elk niveau.

Ons Dansaanbod:

Van Peuterdans tot Yoga Class, ons veelzijdige aanbod omvat verschillende stijlen zoals Modern Jazz, Streetdance/Hiphop, Breakdance, Salsa, en meer. Speciale klassen zoals K-Pop, TikTok Dance Class, en Hiphop for Moms zorgen ervoor dat iedereen een stijl vindt die bij hem of haar past. Onze Parent & Kids lessen zijn perfect voor ouders die samen met hun kinderen willen bewegen.

Ervaring en Inspiratie:

Ons team van professionele docenten brengt niet alleen technische vaardigheden bij, maar inspireert ook om je eigen stijl te ontwikkelen. Met meer dan 15 verschillende dansstijlen is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Persoonlijke Ontwikkeling:

Voor diegenen die een meer persoonlijke aanpak zoeken, bieden ze privélessen en workshops aan. Deze zijn ideaal voor speciale gelegenheden zoals een openingsdans voor een huwelijk of voor intensieve persoonlijke ontwikkeling in dans.

Een Levendige Gemeenschap:

Bij ons ben je meer dan alleen een student; je bent onderdeel van een levendige gemeenschap. Onze dansers en teams treden regelmatig op bij lokale en nationale danswedstrijden, en onze YouTube-kanaal ‘MaxStudiosTV’ biedt een kijkje in de diversiteit van onze klassen en workshops.

Waarom Kiezen voor MaxStudios:

– Een gratis proefles om de sfeer te proeven.
– Dansleraren gespecialiseerd in hun eigen stijl.
– Korting bij het volgen van meer dan één les per week.
– Uitgeroepen door RTL4 in 2018 als de beste dansschool van Gelderland.

Onze Dancecrews:

MaxStudios is trots op zijn drie dynamische dancecrews, die meedoen aan landelijke hiphopwedstrijden en verschillende evenementen opluisteren met hun energieke optredens.

Bezoek MaxStudios voor een unieke danservaring waar je je passie voor dans kunt verkennen en ontwikkelen in een ondersteunende en inspirerende omgeving. Wij nodigen je uit om deel te worden van onze familie van gepassioneerde dansers!