Danscentrum Vermeulen

Openingstijden

Maandag
17:00 - 22:00
Dinsdag
17:00 - 22:00
Woensdag
17:00 - 22:00
Donderdag
17:00 - 22:00
Vrijdag
17:00 - 22:00
Zaterdag
17:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 14:00

Contact Informatie

Danscentrum Vermeulen: Een Halve Eeuw Passie voor Dans in Nijmegen

Danscentrum Vermeulen staat al meer dan 50 jaar synoniem voor kwaliteit, passie en diversiteit in de wereld van dans. Opgericht in 1970 door de legendarische Eduard Vermeulen, heeft deze Nijmeegse dansschool zich ontwikkeld tot een icoon in de danswereld.

Een Familiebedrijf met Een Rijke Geschiedenis

Het begon allemaal met Eduard Vermeulen, een pionier in de dansindustrie. Zijn dochter Janneke, zelf een Nederlands kampioen en voormalig deelnemer aan het tv-programma “Dancing with the Stars,” staat klaar om het familie-erfgoed voort te zetten. De toewijding en passie voor dans zit duidelijk in het bloed van de familie Vermeulen.

Diversiteit aan Dansstijlen

Bij Danscentrum Vermeulen kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan dansstijlen. Van ballet, jazz, moderne dans en hiphop tot Latin, streetdance, tapdance en zumba, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En voor de allerkleinsten is er zelfs kleuter- en mini-funk.

Meer dan Alleen Dans bij Danscentrum Vermeulen

Maar Danscentrum Vermeulen biedt meer dan alleen maar danslessen. Het draait hier ook om het welzijn van lichaam en geest. Dansen is een uitstekende manier om uw balans, concentratie en geheugen te verbeteren. Zo biedt het danscentrum een holistische benadering voor iedereen die deelneemt aan hun cursussen.

Uniek in de Regio: Klassieke Stijldansen

Wat het danscentrum echt uniek maakt in de regio, is het aanbod van klassieke stijldansen, ook bekend als ballroomdansen. Dit is een zeldzaamheid in het hedendaagse danslandschap en een geweldige kans voor liefhebbers van deze elegante dansstijl.

Deskundige Begeleiding

Bij Danscentrum Vermeulen wordt u begeleid door professionals met jarenlange ervaring in zowel het uitvoeren als het onderwijzen van dans. Het team is hoog gekwalificeerd en toegewijd aan het bieden van een veilige, inclusieve en stimulerende leeromgeving.

Succesverhalen en Prestaties

Het bewijs van de school’s uitmuntendheid zit niet alleen in de lange geschiedenis, maar ook in de successen van studenten en instructeurs. Janneke Vermeulen is daar een stralend voorbeeld van. Als Nederlands kampioen en tv-persoonlijkheid heeft ze een indrukwekkende carrière die het ethos van het danscentrum belichaamt.

Conclusie

Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, bij Danscentrum Vermeulen vind je een plek waar je je passie voor dans kunt ontdekken of verder ontwikkelen. Met een breed scala aan dansstijlen en een focus op zowel fysiek als mentaal welzijn, biedt deze dansschool in Nijmegen een unieke en verrijkende ervaring voor iedereen.

Over de Bedrijvengids

De bedrijvengids is uw one-stop bron voor betrouwbare informatie over lokale ondernemingen en diensten. Het biedt een uitgebreide lijst van bedrijven, variërend van loodgieters tot restaurants, compleet met contactgegevens en beoordelingen. Met behulp van een bedrijvengids vindt u snel en efficiënt de dienst die u nodig heeft.