Zaalverhuur Nijmegen

Zaal huren – Zalen en ruimtes voor uw feest, verjaardag of vergadering, in Nijmegen en omgeving.
Grote en kleine zalen in Nijmegen, voordelig. Zaalverhuur met faciliteiten.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Museum-Het-Valkhof-300-200.jpg
Zakelijke arrangementen en ontvangsten De tentoonstellingen bezoeken met uw bedrijf? Een rondleiding speciaal voor uw gasten? Of zelfs: het museum exclusief voor uw gezelschap reserveren? Het kan allemaal. Zowel voor grote als voor klein..Lees meer..
Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen, Nederland
De-Lindenberg-300-200.gif
Huur de Lindenberg Receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Lindenberg biedt een inspirerende en creatieve locatie voor jouw evenement. Of je gezelschap nu uit 10 of 600 personen bestaat; wij hebben een..Lees meer..
Ridderstraat 23, 6511 TM Nijmegen, Nederland
Afrika-Museum-300-200.gif
Auditorium en atrium, in het Afrikamuseum Het museum beschikt over een sfeervol auditorium, dat plaats biedt aan max. 150 personen, en een atrium met ruimte voor max. 400 personen. Deze ruimten zijn uitermate geschikt voor o.a. vergaderi..Lees meer..
Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal, Nederland
Amanne-300-200.gif
Caraibisch Centrum Amanné. de ideale locatie voor uw feesten, recepties en partijen (max 250-300 personen). De zaal heeft een prachtige dansvloer, ruime bar, zitgedeelte en is voorzien van sfeervolle verlichting en uitstekende apparatuur..Lees meer..
Tweede Walstraat 118, 6511 LW Nijmegen
Kiemkracht64-300-200.jpg
Nieuwe ideeën en veranderingen worden niet gecreëerd op saaie bureaustoelen, maar in een creatieve, lichte, groene en unieke omgeving. Onze vergader en bijeenkomst ruimtes zijn geen standaard conferentie zalen, maar organische ruimtes me..Lees meer..
Hatertseweg 7a, Malden, Nederland
Toon 6 resultaten

Zie ook: Congres- en vergaderzalen en Feestlocaties