Uit eten in Nijmegen en omgeving

Restaurants, Lunch en Ontbijt
Restaurants, lunchrooms, eetcafés, ontbijten, uit eten. Van de Grote Markt (centrum Nijmegen) en Nijmegen-Oost tot Strandpaviljoen Dushi 2.0 in Plasmolen en de Groene Heuvels in Ewijk kun je lekker uit-eten. Nieuw is Eetbar MikMak op Kelfkensbos!

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Baan-Isaan-300-200.gif
Welkom bij Thai Restaurant Baan Isaan, restaurant en catering voor particulier en bedrijven. Ook voor afhaalservice. Baan Isaan is gevestigd in Nijmegen-Oost. Openingstijden: woensdag t/m zondag. Restaurant open 17.00- 23.00. Keuken 17.0..Lees meer..
Van 't Santstraat 159, 6523 BE Nijmegen
De-Bruijn-lunchen-300-200.gif
De Bruijn Lunchen op de Markt De gelegenheid waar U om 08.30 uur een goede koffie kunt drinken met een “De Bruijn ontbijtje” of lekker lunchen met een goede wijn. Natuurlijk ontbreken de luxe borrelplateaus niet. Bierliefhebb..Lees meer..
Grote Markt 21, 6511 KA Nijmegen
Groene-Heuvels-300-200.gif
In ons restaurant kunt u in gezellige sfeer van onze gerechten gebruik maken. Als het weer het toelaat, kunt u ook van onze gerechten genieten op ons terras met uniek uitzicht over onze zwemplas! Kortom; Dineren bij de Groene Heuvels is ..Lees meer..
Groene Heuvels 3, 6644 KX Ewijk
DeDaale-Spijs-ijs-300-200.jpg
DeDaale: het hippe creatieve eethuis in Nijmegen Oost! Nieuw aan de rotonde van de Daalseweg: eethuis DeDaale met groot zonnig terras met beschilderde terrastafels van mensen uit de buurt, een antiek kleurig hekwerk, bloempotten en een h..Lees meer..
Daalseweg 279 6521 GL Nijmegen
Mikmak-eetbar-300-200.gif
Eetbar MikMak is een warme, kleurrijke en uitnodigende plek, waar je gezellig samen kunt komen met vrienden en familie. Hier kun je genieten van een verrassende lunch, borrel en een overheerlijk diner, met een verscheidenheid aan vlees-,..Lees meer..
Kelfkensbos 45, 6511 TB Nijmegen
Toon 5 resultaten

.
Zie ook: Restaurants, eetcafés lunchrooms, ontbijten,