Tuinen in Nijmegen en omgeving

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Eetbaar-nijmegen-foto-planten-ruilen.jpg
We geven op deze site een overzicht van mogelijkheden in Nijmegen om zelf aan gezond voedsel te komen: u vindt hier onder andere informatie over deelgenotentuinen, buurtmoestuinen, volkstuinen, schooltuinen en zelfpluktuinen, biologische..Lees meer..
Keizer Karelplein 32H, 6511 NH Nijmegen, Nederland
Nijmeegse-Stadstuinen-foto1.jpg
Open Dag Nijmeegse Stadstuinen. Twee dagen rondstruinen in vele tuinen, elk jaar in de maand juni. Kleine tuinen, grote tuinen, bloementuinen, vijvertuinen, tuinen met knusse hoekjes en fraaie terrassen, met vuurplaatsen en buitenovens, ..Lees meer..
Keizer Karelplein 32H, 6511 NH Nijmegen, Nederland
Permacultuurnetwerk.jpg
Wat is het PermacultuurNetwerk? Het PermacultuurNetwerk is ontstaan uit de groeiende vraag naar samenwerking en verbinding tussen de verschillende permacultuur-eilandjes die momenteel werkzaam zijn in Vlaanderen. Het is een groep enthous..Lees meer..
Keizer Karelplein, Nijmegen, Nederland
Kiemkracht64-300-200.jpg
Farmers Market, rondleiding en lekker lunchen. Voor de verkoop van eigen geteelde groente en fruit, vers van het land En voor koffie, thee, lekkers en lunch op het terras van het aardehuis. 2x een rondleiding om 11:00 en 15:00 Elke zater..Lees meer..
Hatertseweg 7a, Malden, Nederland
Toon 4 resultaten