Overnachten in Nijmegen

Op zoek naar een plek

in onze prachtstad

Overnachten in Nijmegen, waar kan dat? Op die vraag zijn ruim vierhonderd antwoorden mogelijk.. Met andere woorden: Er zijn vele mogelijkheden om in de Gemeente Nijmegen te overnachten. Echter is het wel zo dat de plek waar je wilt overnachten naar je eigen tevredenheid moet zijn. De ene persoon is avontuurlijk ingesteld en zal met een tentje op de camping gaan staan, of iets boeken via een platform via Airbnb terwijl de ander liever een hotelletje pakt in het centrum van Nijmegen zodat je in de buurt bent van alle highlights die de stad te bieden heeft.

We hebben per type overnachting een aparte rubriek gemaakt en daar een aantal inspiratie artikelen over geschreven. Lees de door en wie weet zien we je snel terug in Nijmegen.

nijmegen kamperen

Kamperen

Kamperen is leuk, avontuurlijk en eenvoudig. Wanneer je op vrijdag besluit dat je een weekend of een een week weg wilt gaan, pak je de spullen in, navigeer je naar je bestemming, ff inchecken en je kan beginnen met genieten. Je kan kamperen bij de boer, op de camping of op een camperplaats. En of je dan met een tentje gaat, je vouwwagen of caravan meeneemt of met de camper komt. In Nijmegen ga je zeker genieten van de prachtige omgeving.

WeekendJE weg

Bekijk hier de mogelijkheden

Hotels & Appartementen

Wil je jezelf lekker verwennen, heerlijk slapen in een bed en ‘s ochtends immens kunnen genieten van een luxe ontbijt? Ga dan lekker overnachten in één van de hotels in Nijmegen. Veelal zijn de hotels sfeervol ingericht, staan ze qua ligging dichtbij het centrum en wordt je heerlijk in de watten gelegd.

Houd je niet zo van de drukte van een hotel of dat je ‘s ochtends met zijn allen aan het ontbijt zit, kan je er ook voor kiezen om een appartement te huren. Hiermee kan je zelf bepalen wat je ‘s ochtends wilt gaan eten en kan je desnoods je eigen koffiezet apparaat meenemen 😉

Wat Zijn de Mooiste Hotels in Nijmegen? Onze Top 5
hotel nijmegen

Geen idee wat je mee moet nemen? Bekijk onze inpaklijsten

Bed & Breakfast

B&B oftewel een Bed & Breakfast. Je ziet ze steeds meer in Nederland maar vooral in de gemeente Nijmegen verschijnen en ze zijn daarmee razend populair. Waar de ene B&B een kamer bij de mensen thuis krijgt zal je bij de andere op 5 sterren niveau vertroeteld worden. 

ga naar de Bed & Breakfast pagina

Vakantieparken

Vindt je kamperen leuk en wil je met het hele gezin er op uit en ontzorgd worden? Dan is één van de vele vakantieparken die je in en rond Nijmegen kan vinden iets voor jullie.

De huisjes op een vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien en in verschillende varianten beschikbaar. Zo is er keus tussen één of meerdere slaapkamers, een standaard badkamer of een luxe variant waarin je een sauna en bubbelbad kan vinden. Op het vakantiepark zelf vind je alles wat je nodig bent om heerlijk tot rust te komen. Denk hierbij aan een subtropische zwembad, diverse verhuur mogelijkheden, een supermarkt, restaurant, midgetgolf, entertainment voor de kids en speelparadijzen waar ze zich helemaal in kunnen uitleven.

Kom tot rust bij één van de vakantieparken die zich bevinden in de Gemeente Nijmegen.

De Leukste Vakantieparken in Nijmegen Vind je Hier

5x AIRBNB in Nijmegen

Lees hier wat in onze ogen de 5 beste AIRBNB’s zijn in Nijmegen

Studentenkamers

Wanneer je gaat studeren in NIjmegen heb je de keus om elke dag op en neer te reizen naar school of dat je ervoor kiest om op kamers gaat. Kies je voor het laatste zal er een hele nieuwe wereld voor je open gaan. Zoek je een kamer? Lees dan vooral dit artikel.

Het geheim achter het vinden van een studentenkamer in Nijmegen Op Kamers in Nijmegen – Waar Begin ik Mijn Zoektocht?

Langdurig huren

Ben je een expat of moet je een project afronden kan het zijn dat je een plek zoekt die je langdurig kan huren. Je wilt je immers niet druk maken om elke keer weer een andere plek te moeten zoeken.

Langdurig Huren in Nijmegen – Tips om een Prachtplek te Bemachtigen

Permanent vestigen

Ben je verliefd op de stad geworden en ga je op zoek naar een plek waar je permanent kan wonen kan het zijn dat je door de bomen het bos niet ziet. Komt dit je bekend voor? Geen nood; je bent niet de enige die hier last van heeft. Daarom hebben wij er veel aandacht aan besteed. Lees je mee

Wonen in Nijmegen – Waar Moet je aan Denken?

Nog meer leesplezier

BEKIJK HIER DE ANDERE THEMA’S

NijmegenOnline.nl

NijmegenOnline.nl is de plek voor alle informatie over Nijmegen en haar prachtige omgeving. Of je nu hier komt studeren, een inwoner bent of lekker dagje op pad gaat, wij voorzien je van alle informatie