Centraal Station Nijmegen NS, Stationsplein

• NS Nijmegen centraal CS – Informatie winkels, parkeren, treinen, bussen, taxi, OV.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Taxi-Sanders-300-200.gif
Taxi Sanders Nijmegen 024 – 344 44 44 Is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner voor alle soorten vervoer: Van uitgaansvervoer tot ziekenvervoer en ook groeps- vervoer met meerdere 8-personenbussen. Ook rijden wij als enige met onze ..Lees meer..
Th. van Heereveldstraat 9a, 6551 AK Weurt
TCN-Taxi-300-200.gif
Taxi Centrale Nijmegen is hét taxibedrijf van Nijmegen en omgeving dat 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar staat om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Door onze jarenlange ervaring in Nijmegen zijn wij uw aanspreekpunt voor serv..Lees meer..
Malvert 2810, 6538 BL Nijmegen, Nederland
Toon 2 resultaten

Taxi en bussen
Centraal Station Nijmegen ligt op loopafstand van Nijmegen centrum. Voor het station vindt u een taxistandplaats en een busstation met de locale en regionale buslijnen.
Meer informatie openbaar vervoer:  Bus, trein en taxi info

Parkeren bij Station Nijmegen
Voor het station bevindt zich de ondergrondse parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel). Aan de achterzijde, op de Eerste Oude Heselaan, bevindt zich een Q-Park P+R parkeerplaats, waar u uw auto tegen een laag dagtarief kunt parkeren. De parkeerplaats is bereikbaar via een auto-, fiets- en voetgangerstunnel, die onder het station door loopt.

Winkels en horeca
Op het perron en in de stationshal zijn een aantal zaken gevestigd, o.a.. Albert Heijn, een bloemenkiosk, kapper en Starbucks. Zie hieronder een overzicht met adresgegevens.

Winkels en horeca op NS station Nijmegen (Centraal Station)

Treinstation Nijmegen krijgt een tweede ingang aan de westzijde.