Omgeving Nijmegen

Informatie over plaatsen rondom Nijmegen: Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Cuijk, Gendt, Grave, Groesbeek, Heumen, Malden, Millingen, Overasselt en Wijchen.. volgt.
Kijk in het bovenmenu onder Omgeving voor meer informatie.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Marjan-van-Linge-Massage-300-200.jpg
Zevendalseweg 16, 6585 LB Mook, Netherlands
Massage Leven in Balans Mook Schouderklachten? Vermoeid? Hoofd- of nekpijn? Onrust? Spanning? Stress? Een integrale massage zorgt voor ontspanning en balans van het lichaam als geheel. Het geeft je nieuwe energie en activeert je zelfhele..Lees meer..
Clown-Kwibus-Kinderfeest-300-200.jpg
Zevenheuvelenweg 14, 6561 ES Groesbeek
Voor een fantastisch kinderfeestje in de regio Nijmegen, ga je naar Clown Kwibus in Groesbeek. Er zijn heel veel attracties in de binnenspeeltuin, zoals: een glijbaan, speelkooi, springkussen en trampolines. Verder is er een goochelact w..Lees meer..
Beauty-Massage-bergendal-300-200.jpg
Oude Holleweg 5, 6572 AA Berg en Dal
Beauty en Massage Berg en Dal biedt een kleine, complete wellness. Hier kunt u helemaal ontspannen in onze privé-sauna en genieten van een heerlijke behandeling. U kunt bij ons terecht voor een massage, gezichtsbehandeling, pedicure, aut..Lees meer..
Bevrijdingsmuseum-300-200.jpg
Wylerbaan 4, 6561 KR Groesbeek, Nederland
Bevrijdingsmuseum: Beleef de vrijheid! Op één van de mooiste locaties van Nederland, tussen de heuvels en bossen van Groesbeek, ligt het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. In dit museum – in de nabijheid van Arnhem, Nijmegen e..Lees meer..
Toon 6 resultaten