Nijmegen-West bestaat uit de wijken Hees, Heseveld, Neerbosch, Waterkwartier en Wolfskuil.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Ab-Houtcreaties-300-200.jpg
Waalbandijk 16, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Ab Houtcreaties Jullie gaan houtbewerken met machines. Je gaat een product maken aan de hand van werktekeningen, je kunt een stapel pallets/meubels gaan slopen, houten kinderspeelgoed maken, je eigen schaakstenen draaien. In overleg met ..Lees meer..
Confidans-300-200.jpg
Waalbandijk 12f, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Confidans. Dansschool Confidans biedt danslessen aan in Nijmegen bij het inspirerende en creatieve Honig complex. We bieden onder andere Urban dance, Hiphop, Cheerdance en Peuterdans aan op de nieuwste muziek! Kijk welke stijl bij jou pa..Lees meer..
Chocolate-bar-300-200.jpg
Waalbandijk 16, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
The Chocolate Bar workshops Tijdens alle workshops geven wij u inzicht in de historische en technische ontwikkeling van cacao naar chocolade. Dat doen we aan de hand van film en voorbeelden. We laten zien hoe chocolade gemaakt en verwerk..Lees meer..
Orientaalse-dansstudio-300-200.gif
Waalbandijk 10e, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Bij de Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen: de nieuwste vorm van sport: Oriëntics! Een complete Buikdans Work-out op Oriëntaalse muziek. Geschikt voor alle leeftijden! Ook voor kinderbuikdans, buikdansworkshops, bedrijfsfeesten, vrijgezellen..Lees meer..
Toon 4 resultaten