Extra concert Robin Borneman in De Brauerij

Vanwege de grote belangstelling voor het middagconcert van Robin Borneman op zondag 23 juni 2024, kondigen we met veel plezier aan dat er een extra concert plaatsvindt op dezelfde dag om 20:00 uur in De Brauerij.

De getalenteerde singer-songwriter Robin Borneman, bekend om zijn unieke stem die doet denken aan legendes als Nick Drake en Leonard Cohen, zal ook tijdens dit extra optreden zijn publiek beroeren met zijn filmische muziek. Zijn optredens zijn een prachtige mix van kwetsbaarheid en bombast, vol momenten van overweldigende emotie.

Robin Borneman bij de Brauerij

Zijn muziek roept beelden op van idyllische landschappen en neemt de luisteraars mee naar plaatsen die ze nooit eerder hebben bezocht. Het belooft een avond te worden die niet onberoerd zal laten.

“Dit extra optreden is een unieke kans voor muziekliefhebbers om een artiest van wereldklasse te zien optreden in een intieme setting,” zegt de organisator van het evenement. “Het belooft top amusement te worden.’’

Kaartjes voor het extra concert zijn hier verkrijgbaar en de verwachting is dat ook dit evenement snel zal uitverkopen. De entree bedraagt € 15. Reserveren kan via het cultuurprogramma op de website van De Brauerij.