Banenmarkt Nijmegen 3 juni in De Vasim

Op maandag 3 juni is er van 14.00 tot 16.00 uur een grote banenmarkt in ‘De Vasim’ aan De Kolk 15 in Nijmegen. Loop gewoon even binnen op deze zomerse banenmarkt als je op zoekt bent naar een nieuwe baan en als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden in een andere sector of in een ander bedrijf. Of je nu starter bent, professional, praktisch ingesteld of meer van de theoretische kant; dertig regionale werkgevers gaan graag met je in gesprek.

Banenmarkt Nijmegen 3 juni in De Vasim

Dertig regionale werkgevers

Werkgevers uit verschillende branches laten op de banenmarkt zien wie ze zijn, wat het werk(en) in hun bedrijf inhoudt en welke vacatures zij hebben. Ze zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s voor de toekomst van hun bedrijf. Een mooie kans om in gesprek te gaan. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Loop binnen op de banenmarkt tussen 14.00 en 16.00 uur op de 1e verdieping in De Vasim, De Kolk 15 in Nijmegen.

Advies, tips en inspiratie
De adviseurs van UWV, Leerwerkloket, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en het Mobiliteitsteam staan voor je klaar met tips over de zoektocht naar werk, passende vacatures, leerwerktrajecten en (om)scholing. Heb je vragen over het starten als zelfstandige met een WW-uitkering? Ook dan kan je terecht bij een van de UWV adviseurs.

Behoefte aan extra energie en motivatie in je zoektocht naar werk? Doe de nodige inspiratie op tijdens de banenmarkt met de cv-check, LinkedIn-start, de VR-bril en bij de vacaturemuur.