Mexicaans Genieten in Nijmegen – Dit Zijn de Beste Adresjes

De meeste van ons zijn redelijk goed bekend met de Mexicaanse keuken. We zijn immers allemaal dol op die heerlijke taco’s en burrito’s, is het niet? De populariteit van de Mexicaanse keuken bracht ons op een idee. We besloten op onderzoek uit te gaan, om de beste Mexicaanse restaurants in Nijmegen te ontdekken. En dat is gelukt! In dit artikel zetten we ze voor jou op een rijtje, zodat jij zelf ook kunt genieten van al het lekkers dat de Mexicaanse keuken ons te bieden heeft.

Wil jij genieten van de Mexicaanse keuken terwijl jij je volledig bevind in Zuid-Amerikaanse sfeer? Dan moet je restaurants Don Pablo en Bodega Zarzuela absoluut in overweging nemen. Deze restaurants hebben niet alleen heerlijk Mexicaans eten, maar zijn ook uitermate sfeervol. Ook restaurant Chidóz in het centrum van Nijmegen is absoluut het overwegen waard.

Ben jij op stedentrip in Nijmegen, en op zoek naar een lekker Mexicaans restaurant? Blijf dan vooral hangen. Wij vertellen je namelijk precies waar je moet zijn. We duiken dieper in op enkele hooggewaardeerde restaurants. We bekijken alle relevante aspecten van iedere eetgelegenheid, zodat jij erachter kunt komen welk Mexicaans restaurant het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen.

mexicaans eten in nijmegen

Overzicht Mexicaans restaurants in Nijmegen

Naam van het bedrijf Adres Openingstijden Contact

De lekkerste Mexicaanse restaurants in Nijmegen

Ieders favoriete restaurant ziet er anders uit. De een hecht waarde aan een uitmuntende service, terwijl de ander juist meer waarde hecht aan een uitgebreid menu. Toch zijn we het ergens ook compleet over eens; het eten moet simpelweg van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. We willen immers allemaal waar voor ons geld, is het niet? De Mexicaanse restaurants die we onderstaand nader bespreken, kunnen zonder twijfel gehoor geven aan jouw wensen.

·        Don Pablo

We beginnen dit artikel met het sfeervolle restaurant Don Pablo. Dit restaurant is gevestigd in hartje Nijmegen, en is zodoende de ideale plek om Mexicaans te eten na een heerlijk dagje rondstruinen in deze bruisende stad.

Restaurant Don Pablo onderscheidt zich van de concurrentie met zijn uitermate sfeervolle uitstraling. Dit restaurant is namelijk volledig ingericht in vrolijke Zuid-Amerikaanse stijl. Wanneer jij hier binnenstapt waan je je dus direct in het altijd gezellige Mexico.

Uiteraard doet het fantastische menu hier nog een schepje bovenop. Alle culinaire hoogstandjes uit de Mexicaanse keuken zijn terug te vinden op de menukaart. Maar ook verschillende Argentijnse specialiteiten zijn van de partij. We kunnen dus wel spreken van een zeer divers aanbod.

Wist jij dat je bij restaurant Don Pablo ook met de voetjes van de vloer kunt? Het restaurant beschikt namelijk over:

  • Gezellige salsamuziek
  • Een aparte Cuba Lounge met dansvloer
  • Heerlijke cocktails om in de stemming te komen

Wil jij Mexicaans eten combineren met een feestje? Kom dan gezellig eens langs in restaurant Don Pablo. Wij weten zeker dat deze ervaring niet teleur zal stellen.

mexicaans nijmeten eten

·        Chidóz

Het tweede restaurant dat we graag onder de aandacht willen brengen is restaurant Chidóz. Dit gezellige eettentje heeft een moderne uitstraling en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Je kunt hier een tafeltje uitzoeken om gezellig met je vrienden te eten, maar thuisbezorgen is ook een optie die wordt aangeboden.

Volgens velen kun je hier de beste taco’s van Nijmegen vinden. Benieuwd wat klanten nog meer vertellen over dit heerlijke restaurant? Onderstaand een greep uit de lovende reviews.

  • Gezellige sfeer
  • Heerlijke gerechten
  • Goede prijskwaliteit verhouding
  • Voor ieder wat wils verkrijgbaar

Chidóz is een Mexicaanse keten met diverse locaties door ons land. Dus of je nu Nijmegen of een andere grote stad bezoekt, er is altijd wel een Chidóz in de buurt om te voorzien in jouw Mexicaanse cravings.

nijmeten mexicaans eten

·         Bodega Zarzuela

In Nijmegen-Oost vind je het karaktervolle restaurant Bodega Zarzuela. Het betreft een Spaans-Mexicaans restaurant, waar een knusse en gezellige sfeer hangt. Zowel veel toeristen als inwoners van Nijmegen bestempelen restaurant Bodega Zarzuela als dé hotspot van deze bruisende stad. Dat belooft dus wat!

In restaurant Bodega Zarzuela wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste producten uit de Spaanse en Mexicaanse keuken. De gerechten zijn hoog in kwaliteit en dat proef je! Het menu is zeer divers, wat betekent dat iedereen hier terecht kan. Van gekruide vleesgerechten tot smaakvolle vegetarische gerechten, de keuken van Bodega Zarzuela is van alle markten thuis.

De Spaans-Mexicaanse sfeer in dit restaurant is absoluut uniek, en draagt zeker bij aan een onvergetelijke avond. Ook de goede prijskwaliteit verhouding zorgt ervoor dat gasten hier keer op keer terug blijven komen.

Wanneer kom jij langs om de ultieme sfeer en heerlijke gerechten te proeven?

in nijmegen mexicaans eten

MEER RESTAURANT INSPIRATIE OPDOEN?