Ma Ka Pyaar Elite Juwellery
Exclusieve sieraden van Goud, Zilver en edelstenen. Kunstzinnige geschenken

 

 


Elite Jewellery

Hagsche Strasse 27
47533 Kleve– Duitsland
tel. +49(0)2821-806925

Exclusieve sieraden van Goud
Zilver en edelstenen
Kunstzinnige geschenken

Ma Ka Pyaar: de Liefde van de Moeder

Vanuit de Eenheid hebben zich de elementen gevormd. Door hun verbindings- en vormkracht is uiteindelijk ook de aarde ontstaan. Ook in de aarde zijn deze elementen verbindingen aangegaan met elkaar omdat zij daar een geheel van werden: de chemische verbindingen die vooraf gaan aan het groeiproces van de edelsteen. Dit is het ontstaan van grote en kleinere edelstenen. Zij hebben een eigen structuur, afhankelijk van de plek, tijd, druk en hitte van de verbinding. Dit alles bepaalt de helderheid, kleur, kristalvorm en het soortelijk gewicht van de edelsteen.

Dus we kunnen zeggen: elke edelsteen is uniek.

Net zoals wij mensen uniek zijn. Allemaal mens, maar toch zo anders. Hoe logisch is het dan niet om te kijken, met aandacht, maar zeker ook met plezier, welk van deze edelstenen U laat zeggen: “Ja, dit juweel past helemaal bij mij!”. Met veel enthousiasme en alle tijd om U te helpen, staan wij voor U klaar.

Toch kan het zo zijn dat U voor een bijzondere gelegenheid een apart voor U gemaakt juweel zou willen hebben. Het ontwerp, de keuze van het metaal en de edelsteen ondersteunen dan Uw emotionele en/ of energetische vraag. Ook daarin kunnen wij U van dienst zijn.

Onze collectie bestaat uit prachtige edelstenen colliers, hangers, ringen en oorbellen. Deze zijn allemaal gezet in goud en/of zilver, wat de kracht, kleur en intensiteit van de edelsteen nog extra doet uitkomen.

U begrijpt dat Ma Ka Pyaar gericht is op
“tijdloze, eigentijdse juwelen
die Uw eigen schoonheid laten stralen en schitteren”.

Om dit nog verder te ondersteunen hebben wij ook een collectie echte pashmina shawls, sommige effen, andere met de hand geborduurd. Een collectie die koningin Maxima niet zou misstaan. Maar daarnaast ook prachtige zijden shawls voor een heel aantrekkelijke prijs.
De kunstvoorwerpen die wij te koop aanbieden zijn er om Uw omgeving een afspiegeling te laten zijn van Uw eigen unieke smaak en interesses. Tenslotte, last but not least, om Uw eigen schoonheid op een andere manier te laten stralen hebben wij ook een lijn van Ayurvedische kosmetika produkten.

Wij nodigen U van harte uit naar Ma Ka Pyaar te komen!

Onze openingstijden zijn:
ma.– do. 9.30– 18.00
vr. 9.30– 17.00
za. 11.00– 16.00

Ma Ka Pyaar
Hagsche Strasse 27
47533 Kleve – Duitsland
Tel. vanuit Duitsland 02821 – 80 69 25

Tel. vanuit Nederland 0049 2821 80 69 25
U vindt Ma Ka Pyaar in Kleve en bij Juweliers

Overzicht koopzondagen Kleve