Lunchen in Nijmegen

Smakelijk lunchen in een lunchcafé in Nijmegen of omgeving.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
De-Bruijn-lunchen-300-200.jpg
De Bruijn Lunchen op de Markt De gelegenheid waar U om 08.30 uur een goede koffie kunt drinken met een “De Bruijn ontbijtje” of lekker lunchen met een goede wijn. Natuurlijk ontbreken de luxe borrelplateaus niet. Bierliefhebb..Lees meer..
Grote Markt 21, 6511 KA Nijmegen
Mikmak-eetbar-300-200.gif
Eetbar MikMak is een warme, kleurrijke en uitnodigende plek, waar je gezellig samen kunt komen met vrienden en familie. Hier kun je genieten van een verrassende lunch, borrel en een overheerlijk diner, met een verscheidenheid aan vlees-,..Lees meer..
Kelfkensbos 45, 6511 TB Nijmegen
Dushi-300-200.jpg
Welkom bij Strandpaviljoen Dushi 2.0. Voor ieder wat wils! Heerlijk genieten in het zonnetje van een hapje en een drankje, of een heerlijke lunch of diner. De kinderen kunnen genieten bij het water en onze speeltuin. In de winter periode..Lees meer..
Pastoorsdijk 11a, 6586 AZ Plasmolen
Afrika-Museum-300-200-museum-over-mensen.jpg
Lunchen in restaurant De Kalebas, naast het Afrika Museum in Berg en Dal. Op de kaart vindt u Nederlandse en Afrikaanse lunchgerechten, borrelhapjes en tussendoortjes. Op afspraak kunnen gasten terecht voor een groepslunch of uitgebreid ..Lees meer..
Postweg 6, Berg en Dal, Nederland
Museum-Het-Valkhof-Museumcafe-1-200-300.jpg
Museumcafé Museum Het Valkhof In het sfeervolle en modern vormgegeven Museumcafé kunt u genieten van koffie en thee, gebak en frisdrank. Zodra het weer het toelaat gaan de deuren naar het terras onder de kastanjebomen open. U heeft hier ..Lees meer..
Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen, Nederland
Toon 5 resultaten