Kinderfeesten, tienerfeesten en verjaardagen

Kinderfeestje organiseren in de regio Nijmegen? Pottenbakken, een Romeins feest of woestijnfeest. Of een feestje met clown en glijbaan, speelkooi, springkussen en trampolines. Of een buikdansworkshop, of ander dansfeestje. Een feestje voor kinderen bij de Romeinen met film, taart en limonade.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Mussepot-300-200.gif
Willemsweg 64, 6531 DM Nijmegen, Nederland
Pottenbakkerij De Mussepot – Kinderfeestjes Verjaardagsfeestjes voor kinderen: Altijd ‘n succes! We beginnen met een mini-inleiding over wat een mussepot is en over hoe een pottenbakoven werkt. Dan gaan kinderen en ouders aan..Lees meer..
Clown-Kwibus-Kinderfeest-300-200.jpg
Zevenheuvelenweg 14, 6561 ES Groesbeek
Voor een fantastisch kinderfeestje in de regio Nijmegen, ga je naar Clown Kwibus in Groesbeek. Er zijn heel veel attracties in de binnenspeeltuin, zoals: een glijbaan, speelkooi, springkussen en trampolines. Verder is er een goochelact w..Lees meer..
Orientaalse-dansstudio-300-200.gif
Waalbandijk 10e, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Feestje met buikdansworkshop Shakira workshop! Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag? En lijkt het je leuk om met al je vriendinnen te gaan buikdansen? Dan is dit de oplossing: Een buikdansworkshop in onze prachtige 1001 nach..Lees meer..
Confidans-300-200.jpg
Waalbandijk 12f, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Organiseer je eigen complete feest bij Dansschool Confidans in Nijmegen. Een uniek kinderfeestje geïnspireerd door dans. Het is logisch dat zo’n middag organiseren meer tijd kost dan alleen het feestje zelf. Zie je op tegen een chaos van..Lees meer..
Museumpark-Orientalis-Kinderfeestjes.jpg
Profetenlaan 2, Heilig Landstichting, Nederland
Vier je kinderfeestje in Museumpark Orientalis! Ben je binnenkort jarig en wil je het allerleukste kinderfeestje vieren. Kom dan naar Museumpark Orientalis. Je kunt kiezen uit een Romeins of Woestijnfeest. Romeins feest. Tijdens het Rome..Lees meer..
Bevrijdingsmuseum-300-200.jpg
Wylerbaan 4, 6561 KR Groesbeek, Nederland
(zie Groepsbezoek) Laat je meevoeren en doe, onderga, voel, proef en beleef zelf: ‘the Freedom Experience’! Ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor kinderen, een programma met inhoud, niet alleen ontspannend maar oo..Lees meer..
Groene-Heuvels-300-200.gif
Groene Heuvels 3, 6644 KX Ewijk, Nederland
Ben je binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een leuk feestje voor jou en al je vriendjes of vriendinnetjes. Kies dan voor Vakantiepark de Groene Heuvels en beleef een fantastische middag met zwemmen in het zwembad, midgetgolfen en/of b..Lees meer..
Afrika-Museum-300-200.gif
Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal, Nederland
Twee kinderfeestjes in het Afrikamuseum. Binnenkort jarig? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een Werelds Feestje in het museum! Je kunt kiezen uit twee soorten feesten: een vrolijk muziekfeest of een kookfeest. Om het fees..Lees meer..
Ab-Houtcreaties-300-200.jpg
Waalbandijk 16, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Jullie gaan houtbewerken met machines. Je gaat een product maken aan de hand van werktekeningen, je kunt een stapel pallets/meubels gaan slopen, houten kinderspeelgoed maken, je eigen schaakstenen draaien. In overleg met de organisator k..Lees meer..
Toon 9 resultaten

Zie ook: Kinderen en Kinderactiviteiten