Kinderfeestje Nijmegen, tienerfeest, verjaardag vieren

Kinderfeestje Nijmegen: pottenbakken voor kinderen, een Romeins feest of woestijnfeest. Kinderfeestje met clown en glijbaan, speelkooi, springkussen en trampolines, buikdansworkshop, dansfeestje. Een feestje voor kinderen bij de Romeinen met film, taart en limonade.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Confidans-300-200.jpg
Organiseer je eigen complete feest bij Dansschool Confidans in Nijmegen. Een uniek kinderfeestje geïnspireerd door dans. Het is logisch dat zo’n middag organiseren meer tijd kost dan alleen het feestje zelf. Zie je op tegen een chaos van..Lees meer..
Waalbandijk 12f, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Mussepot-300-200.gif
Pottenbakkerij De Mussepot – Kinderfeestjes Verjaardagsfeestjes voor kinderen: Altijd ‘n succes! We beginnen met een mini-inleiding over wat een mussepot is en over hoe een pottenbakoven werkt. Dan gaan kinderen en ouders aan..Lees meer..
Willemsweg 64, 6531 DM Nijmegen, Nederland
Afrika-Museum-300-200-museum-over-mensen.jpg
Twee kinderfeestjes in het Afrikamuseum. Binnenkort jarig? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een Werelds Feestje in het museum! Je kunt kiezen uit twee soorten feesten: een vrolijk muziekfeest of een kookfeest. Om het fees..Lees meer..
Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal, Nederland
Orientaalse-dansstudio-300-200.gif
Feestje met buikdansworkshop Shakira workshop! Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag? En lijkt het je leuk om met al je vriendinnen te gaan buikdansen? Dan is dit de oplossing: Een buikdansworkshop in onze prachtige 1001 nach..Lees meer..
Waalbandijk 10e, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Toon 4 resultaten

Zie ook: Kinderen en Kinderactiviteiten