Kinderfeestje Nijmegen, tienerfeest, verjaardag vieren

Kinderfeestje Nijmegen: pottenbakken voor kinderen, een Romeins feest of woestijnfeest. Kinderfeestje met clown en glijbaan, speelkooi, springkussen en trampolines, buikdansworkshop, dansfeestje. Een feestje voor kinderen bij de Romeinen met film, taart en limonade.

Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Museumpark-Orientalis-Kinderfeestjes.jpg
Vier je kinderfeestje in Museumpark Orientalis! Ben je binnenkort jarig en wil je het allerleukste kinderfeestje vieren. Kom dan naar Museumpark Orientalis. Je kunt kiezen uit een Romeins of Woestijnfeest. Romeins feest. Tijdens het Rome..Lees meer..
Profetenlaan 2, Heilig Landstichting, Nederland
Groene-Heuvels-300-200.gif
Ben je binnenkort jarig? Vier dan jouw kinderfeestje op locatie De Groene Heuvels, geheel verzorgd en alles onder één dak! Met een van onze themafeestjes beleef je een fantastische middag, denk aan een piratenfeestje met Clown Holly, een..Lees meer..
Groene Heuvels 3, 6644 KX Ewijk, Nederland
Vrijheidsmuseum-300-200.jpg
(zie Groepsbezoek) Laat je meevoeren en doe, onderga, voel, proef en beleef zelf: ‘the Freedom Experience’! Ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor kinderen, een programma met inhoud, niet alleen ontspannend maar oo..Lees meer..
Wylerbaan 4, 6561 KR Groesbeek, Nederland
Afrika-Museum-300-200.gif
Twee kinderfeestjes in het Afrikamuseum. Binnenkort jarig? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een Werelds Feestje in het museum! Je kunt kiezen uit twee soorten feesten: een vrolijk muziekfeest of een kookfeest. Om het fees..Lees meer..
Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal, Nederland
Orientaalse-dansstudio-300-200.gif
Feestje met buikdansworkshop Shakira workshop! Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag? En lijkt het je leuk om met al je vriendinnen te gaan buikdansen? Dan is dit de oplossing: Een buikdansworkshop in onze prachtige 1001 nach..Lees meer..
Waalbandijk 10e, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Confidans-300-200.jpg
Organiseer je eigen complete feest bij Dansschool Confidans in Nijmegen. Een uniek kinderfeestje geïnspireerd door dans. Het is logisch dat zo’n middag organiseren meer tijd kost dan alleen het feestje zelf. Zie je op tegen een chaos van..Lees meer..
Waalbandijk 12f, 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Mussepot-300-200.gif
Pottenbakkerij De Mussepot – Kinderfeestjes Verjaardagsfeestjes voor kinderen: Altijd ‘n succes! We beginnen met een mini-inleiding over wat een mussepot is en over hoe een pottenbakoven werkt. Dan gaan kinderen en ouders aan..Lees meer..
Willemsweg 64, 6531 DM Nijmegen, Nederland
Toon 7 resultaten

Zie ook: Kinderen en Kinderactiviteiten