Afrika-Museum-300-200.gif

Auditorium en atrium, in het Afrikamuseum
Het museum beschikt over een sfeervol auditorium, dat plaats biedt aan max. 150 personen, en een atrium met ruimte voor max. 400 personen. Deze ruimten zijn uitermate geschikt voor o.a. vergaderingen, symposia en diners.

Dit in combinatie met een rondleiding of andere activiteit geeft aan uw bijeenkomst een bijzondere meerwaarde. Neem contact op met de afdeling Reserveringen van het museum, telefoon 088 0042 900 voor meer informatie.

De combinatie van uw programma met een rondleiding of andere groepsactiviteit in het binnen- of buitenmuseum (zoals een workshop Afrikaanse muziek of Afrikaans koken), geeft uw bijeenkomst een bijzondere meerwaarde. Ook op het gebied van entertainment, zoals Afrikaanse live muziek of een voorstelling Afrikaanse verhalen kunnen wij u van dienst zijn.

Auditorium
Het auditorium biedt plaats aan 150 personen. Deze zaal is standaard uitgerust met alle apparatuur die nodig is voor vergaderingen, lezingen of presentaties. Het interieur is ontworpen door de designers Scholten en Baijings uit Amsterdam en zij hebben de kleur rood de boventoon laten voeren. De stoelen en het unieke doek tegen één van de zijwanden zijn speciaal voor het Afrika Museum ontworpen en geproduceerd.

Atrium
Het atrium is een grote lichte ruimte van ca. 500 m2 met een glazen overkapping. Het museum gebruikt het atrium als tentoonstellingszaal en ruimte voor evenementen. Bedrijven en instellingen kunnen het atrium huren voor een symposium, informatiemarkt, receptie of bedrijfsfeest.

Vergaderen in een kleine groep
Voor kleinere groepen stelt het museum 3 vergaderruimtes beschikbaar. Hier kan een bijeenkomst plaatsvinden tot 40 personen

Afrikamuseum, Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal

Tel / website Adres
Postweg 6, 6571 CS Berg en Dal, Nederland
6 Postweg Berg en Dal Gelderland 6571 CS NL