Groene-Heuvels-300-200.gif

Ben je binnenkort jarig? Vier dan jouw kinderfeestje op locatie De Groene Heuvels, geheel verzorgd en alles onder één dak!

Met een van onze themafeestjes beleef je een fantastische middag, denk aan een piratenfeestje met Clown Holly, een unicornfeestje, monsterfeestje of pandafeestje.

Voor de oudere kids hebben we ons Pizzafeest of High-tea feest!

Pizzafeest
Ga aan de slag in een professionele keuken! We versieren eerst onze eigen koksmuts en gaan daarna samen een heerlijke, zelf samengestelde, pizzapunt bereiden. Als de pizza punten in de oven zitten mogen jullie gaan midgetgolfen of bowlen. Daarna schuiven we aan tafel om lekker te eten.

High-Tea feest
Meiden (en jongens) opgelet! Organiseer voor jouw vrienden een echte High Tea. Wij zorgen dat er een prachtige tafel voor jullie klaar staat in ons restaurant. Geniet van thee, ranja en allerlei hartige en zoete hapjes. Krijg een glittertattoo of word mooi opgemaakt. Als afsluiting van het feestje mogen jullie gaan bowlen.

Wil je liever een feestje met een combinatie van bowlen, midgetgolfen en/of boogschieten? Dat kan ook. Keuze genoeg dus!

Feestvieren maakt hongerig dus je feestje is altijd inclusief chips, onbeperkt limonade en wordt afgesloten met een frietje met snack of poffertjes!

Kijk op onze website http://www.groeneheuvels.com/kinderfeest.aspx of facebookpagina @kinderfeestjesewijk voor meer informatie.

Tel / website Adres
Groene Heuvels 3, 6644 KX Ewijk, Nederland
5 Groene Heuvels Ewijk Gelderland 6644 KX NL