Kiemkracht64-300-200.jpg

Farmers Market, rondleiding en lekker lunchen.
Voor de verkoop van eigen geteelde groente en fruit, vers van het land

En voor koffie, thee, lekkers en lunch op het terras van het aardehuis. 2x een rondleiding om 11:00 en 15:00

Elke zaterdag zullen wij producten van het land verkopen. Uiteraard telen we biologisch, maar proberen we ook nog iets extra’s te doen. Met de aanleg van het voedselbos wordt op een maximaal natuurlijke manier geproduceerd. Diversiteit van planten, insecten en dieren spelen een grote rol.

Haal je biologische groente, fruit en andere producten direct bij teler. Zo is de teler in staat te produceren met respect voor de aarde!

Ook is het aardehuis geopend voor een lekkere koffie, thee en taart of een heerlijke verse lunch. Alle producten zijn bij ons biologisch!

Hatertseweg 7a, Malden.
Meer info: http://www.kiemkracht64.com

Ruimte huren
Nieuwe ideeën en veranderingen worden niet gecreëerd op saaie bureaustoelen, maar in een creatieve, lichte, groene en unieke omgeving. Onze vergader en bijeenkomst ruimtes zijn geen standaard conferentie zalen, maar organische ruimtes met; minimale ecologische voetafdruk, vers van eigen land eten en goede dranken. Met aandacht en passie voor U verzorgd.

Onze ervaring is dat mensen zich bij ons meteen op hun gemak voelen, direct ontspannen, ver weg van de hectiek van alledag. Een goede basis voor nieuwe inzichten.

Tijdens U verblijf kan gebruikt worden gemaakt van de 2 hectare land waarop het aardehuis staat. Een deel hiervan is ingericht voor groenteteelt en een deel voedselbos.

De grote ruimte, Karibu, is voor groepen van 7-35 mensen en kan ingericht worden naar keus. Je kan ook de kleine ruimte huren voor maximaal 7 personen. In de ruimte is aanwezig:

  • LCD-scherm
  • Audio via wifi netwerk
  • Snelle wifi
  • Flipover/ whiteboard en papier
  • Goede kwaliteit biologische koffie, thee en snacks

.
De keukenruimte wordt gebruikt voor lunches en diners. Naast verhuur heeft Kiemkracht 64 haar eigen evenementen of in samenwerking met anderen.

Je kan een offerte aanvragen via de website of even een mailtje sturen naar info@kiemkracht64.com voor een offerte op maat. Ook kunnen we verschillende activiteiten verzorgen zoals samen oogsten en koken en/of bier brouwen. U kunt een bijeenkomst ook combineren met een rondleiding op ons 2 hectare eetbare landschap.

Kijk in de agenda van de website of aankondigingen via http://www.facebook.com/kiemkracht64/ of meld je aan voor de nieuwsbrief. (zie website)

Tel / website Adres
Hatertseweg 7a, Malden, Nederland
7 Hatertseweg Malden Gelderland 6581 KD NL