Dokter-bed-300-200.jpg

Matras- en meubelreiniging; uw duurzame oplossing!
Gebruiksvlekken, nare geurtjes in uw matras of bank? Wij van matras- en meubelreiniging bieden een kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing. Tegenwoordig is “vintage”, “duurzaam” en “circulaire economie” een toverwoord. Hergebruik van goederen is (soms) een doel op zich geworden en geen noodzaak uit geldgebrek. Nu is het gemakkelijk om een 2de hands kledingstuk in de wasmachine te wassen, maar hoe dan met een stoffen bank of een boxspring? Regelmatig maken wij mee dat wij worden ingeroepen om een bank of matras te reinigen en dan ziet het er weer “zo goed als nieuw uit”. Geurtjes, vlekken en door de jaren heen verzamelde huisstofmijt verwijderen wij en zonder zorgen kan men genieten van deze “nieuwe” bank of boxspring.

Interieur reinigen
Uw mooie interieur is een hele investering en die bank of fauteuil heeft emotionele waarde en daar wilt u langdurig van genieten. Dit pronkstuk in uw woonkamer zal door de tijd heen ook gebruiksvlekken krijgen en kan niet zomaar even in een stomerij worden gereinigd. Maar dit geldt ook voor uw dure boxspring die na verloop van tijd een kolonie huisstofmijt en bacteriën huisvest.  Deze ongenode gasten in uw matras kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken zoals allergieën of astmatische klachten. Het jaarlijks laten reinigen van uw matras is niet alleen duurzaam, maar ook vooral goed voor uw gezondheid. Uw fauteuil, bank, topper, boxspring en matras gaan we daarom graag te lijf!

Het werkt eenvoudig DokterBed en DokterMeubel reiniging Arnhem-Nijmegen komt bij u thuis en op basis van de door u verstrekte informatie en wensen gaan we aan de slag. Voor een spoedreiniging bijvoorbeeld kattenurine doen wij ons best binnen 24 uur bij u langs te komen. Een afspraak maken? Bel 088-365 83 77 of mail nijmegen@dokterbed.nl. Voor de zakelijke markt maken wij een passende offerte voor reiniging en periodiek onderhoud van meubels en matrassen.

Tel / website Adres
Nijmegen, Arnhem Nederland
108 Marialaan Nijmegen Gelderland 6541 RP NL