Zlim Nijmegen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Welkom bij Zlim Nijmegen: Waar Body, Food & Mind Samenkomen

Zlim Nijmegen verwelkomt elke vrouw die op zoek is naar een harmonieuze balans tussen lichaam, voeding en geest. Met onze unieke en persoonlijke aanpak richten we ons op het creëren van een gezonde levensstijl die toegankelijk is voor iedereen. Door middel van sporten in warmtecabines, ozontherapie, en leefstijlbegeleiding bieden wij een veilige, persoonlijke en effectieve methode om aan jouw doelen te werken.

Onze Visie: Een Holistische Aanpak

Wij geloven in een holistische benadering van welzijn, waarbij body, food en mind centraal staan. Ons doel is om jou te helpen bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een algeheel gevoel van welzijn.

Onze Diensten

– Body: Sporten in onze 36 graden warmtecabine voor een kort maar effectief halfuur, gevolgd door 15 minuten huidbehandeling in de ozoncabine. Dit bevordert de bloedcirculatie en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.
– Food: Individuele voedingsbegeleiding die is afgestemd op jouw unieke behoeften. Wij staan voor een gezond gewicht zonder strikte diëten, maar met lekker eten.
– Mind: Ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezonde mindset door jouw persoonlijke leefstijlcoach.

Waarom Kiezen voor Zlim?

– Persoonlijke Aandacht: Bij ons staat jouw welzijn voorop. Ons team van coaches en diëtisten werkt nauw met je samen om een plan op maat te maken dat aansluit bij jouw levensstijl.
– Veilig en Effectief: Onze methoden zijn veilig en bewezen effectief. Sporten in warmtecabines en ozontherapie bieden unieke gezondheidsvoordelen.
– Toegankelijk voor Iedereen: Of je nu grootse doelen hebt of kleine stapjes wilt zetten, bij ons is iedere vrouw welkom.

Gratis Proefles

Nieuwsgierig wat Zlim voor jou kan betekenen? Boek een gratis proefles en ervaar zelf de unieke Zlimme aanpak. Laat je inspireren door de succesverhalen van onze leden en ontdek hoe ook jij je beste zelf kunt worden.

Contactgegevens

Ziekerstraat 27, 6511LD, Nijmegen

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 09:00-12:00 en 17:00-20:00
Vrijdag & zaterdag: 09:00-12:00
Zondag: Gesloten

Bezoek onze website voor meer informatie en om een vrijblijvende proefles aan te vragen.

Jouw Reis naar Welzijn Begint bij ons

Wij geloven dat een gezonde levensstijl voor iedereen bereikbaar is. Ons toegewijde team staat klaar om jou te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar een gebalanceerd leven waarin lichaam, voeding en geest in harmonie zijn. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een gezonder, fitter en gelukkiger jij.