weerlekkeraanhetwerk

Openingstijden

Maandag
09:30 - 16:00
Dinsdag
09:30 - 16:00
Woensdag
09:30 - 16:00
Donderdag
09:30 - 16:00
Vrijdag
09:30 - 14:00
Zaterdag
09:30 - 12:30
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Weerlekkeraanhetwerk: Uw Coachingspartner in Beuningen voor Werkplezier en Stresshantering

Welkom bij Weerlekkeraanhetwerk, gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen. Onze praktijk is uw betrouwbare partner voor het aanpakken van werkgerelateerde uitdagingen zoals werkstress, twijfels over uw baan, en het vinden van werkgeluk. Onze ervaren coach Jamie Bex, gespecialiseerd in loopbaan- en stress- & burn-out coaching, biedt op maat gemaakte begeleiding voor iedereen die zoekt naar meer voldoening en energie in hun werk.

Individuele Coaching op Maat bij Weerlekkeraanhetwerk

Bij Weerlekkeraanhetwerk staan uw persoonlijke behoeften centraal. Of u nu kampt met onrust in uw werk, twijfels over uw loopbaankeuze, of stress- en burn-out symptomen ervaart, wij bieden individuele coaching gericht op:
– Het vergroten van werkgeluk.
– Het verminderen van werkstress en het voorkomen van burn-outs.
– Het ontdekken van werk dat écht bij u past.

jamie bex weerlekkeraanhetwerk coach in beuningen

Workshops en Interim Coaching voor Organisaties

Naast individuele coaching bieden we ook workshops en interim coaching voor organisaties in diverse sectoren, met een focus op sociale en mensgerichte beroepen. Deze diensten zijn gericht op het verbeteren van werkdrukbeheersing, mentale weerbaarheid, en het bevorderen van een positieve werk-privé balans.

Jarenlange Ervaring en Deskundigheid

Jamie Bex, onze toegewijde coach, brengt meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van mensen in diverse sectoren. Haar persoonlijke ervaring met een burn-out en haar expertise in mensgerichte beroepen, zoals de zorg, welzijn, onderwijs en kinderopvang, maken haar tot een empathische en effectieve coach.

Neem Contact Op voor een Verandering in uw Werkleven

Bezoek onze coachstudio in Beuningen of neem contact op via contact@coachstudio024.nl voor een kennismakingsgesprek. Laten we samen werken aan uw reis naar werkgeluk en vitaliteit!