Voor Positiviteit

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Contact Informatie

Voor Positiviteit: Inspireren en Verrijken met Positieve Psychologie

Gelegen in het hart van Lent, is Voor Positiviteit een unieke onderneming die zich richt op het verspreiden van optimisme en levensvreugde. Met een stevige basis in de positieve psychologie, biedt Voor Positiviteit een reeks inspirerende diensten, waaronder lezingen, trainingen, cursussen en boeken, die allemaal zijn ontworpen om mensen te helpen een positiever en vervullender leven te leiden.

Een Diverse Aanpak van Positiviteit

Voor Positiviteit gelooft in de kracht van positief denken en de impact die het kan hebben op iemands leven. Onze diensten zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, en zijn ontworpen om zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling te bevorderen.

Inspirerende Spreuken en Boeken

Een van onze meest populaire bijdragen aan de wereld van positiviteit zijn onze inspirerende spreuken, die dagelijks via e-mail worden gedeeld en op sociale media worden verspreid. Deze spreuken, gewaardeerd en gedeeld door duizenden, vinden hun weg naar onze jaarlijkse scheurkalenders en andere publicaties.

De Boeken van Mark Verhees

Oprichter Mark Verhees, zelf een bron van inspiratie, heeft meerdere boeken geschreven, waaronder ‘Eenvoudiger leven’ en ‘De Vibe’. Zijn schrijven weerspiegelt zijn diepgaande inzichten in de positieve psychologie en zijn persoonlijke benadering van het leven.

Lezingen en Trainingen

Mark Verhees is ook een gepassioneerd trainer en spreker. Hij biedt lezingen en trainingen die niet alleen inspireren, maar ook praktische tools bieden voor persoonlijke groei en positiviteit. Deze sessies zijn ontworpen om mensen te helpen hun beste zelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Verrijk Je Leven met Voor Positiviteit

Voor Positiviteit nodigt je uit om de wereld van positieve psychologie te verkennen en te ontdekken hoe een positieve houding je leven kan verrijken. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten, boeken en aankomende evenementen, en begin vandaag nog met het transformeren van je leven naar een positiever en gelukkiger bestaan.