Verhip-vintage

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
14:00 - 16:00
Woensdag
14:00 - 16:00
Donderdag
14:00 - 16:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Ontdek Unieke Tweedehands Schatten bij Verhip Vintage in Nijmegen

Zoek je naar iets speciaals in de wereld van tweedehands kleding?

Verhip Vintage in Nijmegen is de plek waar mode en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Gerund door Carolijne Klaver-Sidler, bieden ze een prachtige selectie van exclusieve, tweedehands dameskleding. Hier vind je niet alleen een online schatkamer vol modieuze vondsten, maar ook een gezellige winkel aan huis waar je hartelijk verwelkomd wordt.

logo verhip vintage kleding

Een Unieke Winkelervaring

Bij Verhip Vintage wacht je een unieke winkelervaring. Het aanbod varieert van feestelijke outfits tot zakelijke kleding, inclusief accessoires zoals sjaals, schoenen en tassen. Carolijne zorgt ervoor dat de collectie altijd afgestemd is op het seizoen. Regelmatig worden nieuwe items toegevoegd, waardoor je steeds weer iets nieuws kunt ontdekken.

Bezoek Ons Zonder Afspraak

Je bent van harte welkom op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Past dit niet in je schema? Geen probleem! Carolijne staat altijd open voor het maken van een afspraak op een ander moment.

Online Shoppen Bij Verhip Vintage

Voor wie liever online winkelt, is de webwinkel altijd open. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €100 en een soepel retourbeleid. Ontdek een breed scala aan merken zoals No Man’s Land, Summun en Marc Cain, allemaal tegen betaalbare prijzen.

Blijf Verbonden

Bekijk ook eens hun Instagram pagina voor de nieuwste updates en neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze services, waaronder inbreng en onze verzendservice.

Contactgegevens

– Adres: Weezenhof 8066, 6536CP Nijmegen (Alleen op afspraak)
– Email: info@verhip-vintage.nl
– Telefoon: 06 24325989

Bij Verhip Vintage in Nijmegen vind je niet alleen een kledingstuk, maar een verhaal. Een tweede leven voor kwaliteitskleding – dat is waar we voor staan.