Van Eigen Deeg

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Van Eigen Deeg: Revolutionaire Koekjesbakkerij uit Nijmegen

Welkom bij Van Eigen Deeg, de koekjesbakkerij uit Nijmegen die niet alleen onweerstaanbaar lekkere koekjes bakt, maar ook een duurzame en verantwoordelijke visie heeft op voedselproductie. Wij zijn ervan overtuigd dat het koekschap in de supermarkt beter en duurzamer kan. Daarom streven we ernaar om op een verantwoorde manier om te gaan met onze grondstoffen, mensen en onze planeet.

Onze Missie: Een Betere Wereld, Één Koekje Tegelijk

Elk koekje van **Van Eigen Deeg** is met liefde gemaakt. Niet alleen voor degenen die ze opeten, maar voor alles en iedereen die bijdraagt aan het maken van onze koekjes. We hanteren de hoogste kwaliteitseisen en maken onze koekjes altijd van eigen deeg. Dit zorgt ervoor dat onze koekjes altijd vers, goed en onweerstaanbaar lekker zijn.

Duurzaam Genieten met Onze Koekjes

Onze koekjes zijn speciaal gebakken voor ieder moment. Of je nu kiest voor een persoonlijke koekjesbox voor op kantoor of een cadeau wilt geven, **Van Eigen Deeg** biedt duurzame opties voor elke gelegenheid. Onze producten zijn:

– Duurzaam: Wij geloven in circulaire productie en laten je dit graag proeven met onze duurzame koekjes.
– Vegan en Dierproefvrij: Alle koekjes van Dermaviduals en Dr. Baumann zijn veganistisch.
– Natuurlijk: Wij gebruiken plantaardige ingrediënten voor optimale verdraagbaarheid door de huid en zijn zowel huid-, dier- als milieuvriendelijk.

Ons Assortiment

Van brievenbusdoosjes met verschillende smaken tot cadeauboxen en pakketten XL voor ultiem genieten. Ook bieden we abonnementen aan voor degenen die maandelijks verrast willen worden met nieuwe smaken. Onze koekjes zijn het perfecte duurzame relatiegeschenk of attentie voor je medewerkers en collega’s.

Circulaire Koekjes: Goed voor Planeet en Paladar

Onze Circulariekoeken zijn het eetbare bewijs dat circulair overheerlijk kan zijn, gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden, zoals brood en cranberryzaadjes. We zijn trots op onze samenwerking met PeelPioneers, die ons voorziet van citrusolie uit gerecyclede citrusschillen, gebruikt in onze Citroen Maanzaad en Sinaasappel Choco koekjes.

Verpakking: Duurzaam tot in de Kern

In 2017 lanceerden we als eerste koekjesmerk een 100% plasticvrije, composteerbare verpakking, ontwikkeld in samenwerking met Bio4Pack en gemaakt van landbouwafval door PaperWise. Dit is onze bijdrage aan een circulaire economie en het bewijs dat duurzaamheid en heerlijkheid hand in hand gaan.

Jouw Uitnodiging van Van Eigen Deeg

Van Eigen Deeg nodigt je uit om te genieten van onze heerlijke, duurzame koekjes. Of je nu kiest voor een persoonlijk cadeau, een zakelijke attentie, of gewoon zelf wilt genieten van onze unieke smaken, bij ons vind je altijd een verantwoorde keuze die net zo goed smaakt als dat het voor de planeet doet.

Ontdek vandaag nog het verschil dat **Van Eigen Deeg** maakt in het koekschap en draag bij aan een betere wereld, één koekje tegelijk.