Van Benthum ontwerp

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Erik van Benthum: Uw Persoonlijk Interieuradviseur in Nijmegen

Welkom bij Erik van Benthum Interieurontwerp. Mijn naam is Erik van Benthum, gevestigd in het prachtige Nijmegen, en ik ben uw toegewijde persoonlijk interieuradviseur. Mijn reis naar deze passie begon al in mijn kinderjaren, toen ik huizen en hun interieurs tekende en deze met lego tot leven bracht. Na meer dan 25 jaar in de horeca als kok, heb ik in 2021 besloten mijn ware passie te volgen: interieurontwerp.

Van Horeca naar Interieurontwerp

Mijn achtergrond in de horeca heeft mij een uniek oog voor detail en gastvrijheid gegeven, iets wat ik meeneem in mijn interieuradvies. Na altijd al bezig te zijn geweest met interieur en aankleding, zowel thuis als voor anderen, en daar veel complimenten over te krijgen, heb ik de stap gezet. Mede door de covidperiode besloot ik een opleiding binnenhuisarchitectuur te volgen, die ik in juli 2022 succesvol afrondde. Nu sta ik klaar om mijn passie en expertise met u te delen.

Diensten op Maat

Of u nu moeite heeft met het kiezen van een nieuwe inrichting, badkamer of keuken, ik bied begeleiding op maat. Samen verkennen we stijlen, mogelijkheden en budgetten. Ook bied ik advies over het hergebruiken van bestaande meubels, zoals dat oude stoeltje van oma, dat met een nieuwe bekleding weer helemaal bij uw huis kan passen.

Ik denk graag mee over de inrichting van uw (nieuwe) huis, op basis van de plattegrond. Of het nu gaat om het toevoegen van een extra muurtje, de plaatsing van een kookeiland, of de keuze voor een schuifpui; ik voorzie u van advies en kan een tekening in 2D of 3D verzorgen. Zelfs voor eenvoudige vragen, zoals de kleur van een wand, bent u bij mij aan het juiste adres.

Natuurlijke Materialen en Spannende Elementen

Mijn stijl is lastig in woorden te vatten, omdat het gaat om uw interieur. Ik werk graag met natuurlijke materialen en voeg graag in elke kamer een spannend element of kleur toe. Uw wensen en comfort staan centraal; mijn doel is om een ruimte te creëren waar u zich écht thuis voelt.

Neem contact op met Erik van Benthum

Of u nu in een groot of klein huis woont, huurt of koopt, ik nodig u uit om contact op te nemen. Samen zorgen we voor een interieur dat bij u past.

Erik van Benthum
Website: www.vanbenthumontwerp.nl
E-mail: Vb-ontwerp@outlook.com
Telefoon: 06 306 748 77

Laat mij uw gids zijn in de wereld van interieurontwerp. Samen creëren we een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en levensstijl. Uw toekomstig interieur begint hier, bij Erik van Benthum Interieurontwerp.