Toeristeninformatie Kleve

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag

Welkom in de zwanenstad Kleve

Geniet van de talrijke vrijetijdsactiviteiten, de gevarieerde evenementen en nog veel meer! Maak kennis met Kleve en de dorpen en breng uw volgende vakantie door in de Zwanenstad aan de Nederrijn.

Of u nu een dag, een weekend of slechts enkele uren in Kleef wilt doorbrengen, de toeristische informatie voorziet u van alle belangrijke informatie voor uw verblijf.

Het personeel adviseert u over de diverse mogelijkheden in de regio en regelt passende accommodatie voor u, maar ook rondleidingen door de stad of een ritje met de Grenzland-handwagen. Met de talrijke gratis brochures kunt u onderweg en later thuis uw indrukken en herinneringen aan Kleve verdiepen. Voor de allerkleinsten hebben we trouwens een leuke kinderreisgids klaarliggen!

Ook als u op zoek bent naar een geschikte fietskaart voor uw tochten, vindt u die bij ons. Sleutelhangers, spelden, mokken en diverse likeuren – de lijst met souvenirs is lang. Ook een souvenir uit Kleve vind je hier!

Vele bezienswaardigheden

Kleef of Kleve heeft vele bezienswaardigheden waar je één of meerdere uren heerlijk kan verblijven. Wat dacht je van:

  • Kasteel de Zwanenburcht
  • Museum Kurhaus Kleef
  • Het Barend Cornelis Koekkoek Haus Museum
  • Kleefse tuinen
  • Reichswald Forest War Cemetery
  • De Stiftskerk
  • En uiteraard niet alle leuke winkels en boetiekjes die Kleve rijk is

Je lees er hier meer over.

Toeristeninformatie Kleve
Minoritenplatz 2
47533 Kleve

Telefoon: +49 2821 84800
WhatsApp: +49 1602 23 68 68
E-mail: tourismus@wtm-kleve.de

Over de Bedrijvengids

De bedrijvengids is uw one-stop bron voor betrouwbare informatie over lokale ondernemingen en diensten. Het biedt een uitgebreide lijst van bedrijven, variërend van loodgieters tot restaurants, compleet met contactgegevens en beoordelingen. Met behulp van een bedrijvengids vindt u snel en efficiënt de dienst die u nodig heeft.