The Nail Art Club

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag

Contact Informatie

The Nail Art Club

Welkom bij The Nail Art Club in Nijmegen, dé plek voor uitmuntende nagelkunst en professionele nagelverzorging. Geleid door de getalenteerde Iris, is onze salon een toevluchtsoord voor wie zijn of haar nagels wil verfraaien met innovatieve en creatieve ontwerpen. De Nail Art Club staat daarnaast voor kwaliteit, hygiëne en creëren van funky & classy nagels. Single color? Doen we. Een French Manicure in pastelkleuren of een swirl design op elke nagel? Say No more! Wij maken customized nageldesigns die passen bij jou persoonlijkheid. Ons team is toegewijd aan het leveren van diensten van hoge kwaliteit in een schone en comfortabele omgeving. Wij gebruiken alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat jouw nagels er mooi en gezond uitzien.

Onze Diensten:

The Nail Art Club is gespecialiseerd in een scala aan nagelbehandelingen, ontworpen om aan elke voorkeur en stijl te voldoen. Van de tijdloze elegantie van moderne Franse manicures tot de gedurfde statements van geavanceerde nagelkunst, onze services zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Gel Polish Manicure: Geniet van de duurzaamheid en glans van onze Gel Polish Manicure, perfect voor wie een langdurige, chipvrije ervaring zoekt. Voor €35,00 biedt het een uitstekende keuze voor drukbezette mensen die zowel schoonheid als praktisch nut waarderen.

BIAB-behandeling: Onze Builder In A Bottle (BIAB) behandeling, geprijsd op €57,00, biedt een perfecte mix van natuurlijke esthetiek en robuustheid. Het versterkt en beschermt niet alleen uw nagels, maar dient ook als een veelzijdige basis voor elke nagelkunst.

Nagelkunstniveaus bij The Nail Art Club:

– Niveau 1 (€7,50): Ideaal voor een subtiele maar stijlvolle touch, met ontwerpen zoals Franse tips en swirls.
– Niveau 2 (€12,50): Ga voor meer geavanceerde ontwerpen zoals dierenprints en complexe swirls.
– Niveau 3 (€20,00): Maak een gedurfd statement met ingewikkelde ontwerpen zoals abstracte kunst en meerkleurige airbrush.
– Next Level Nagelkunst (€35,00): Voor diegenen die ultieme personalisatie wensen, biedt deze service uitgebreide en unieke ontwerpen.

Verwijderingsservice: Onze deskundige technici verwijderen oude lak op een zachte manier, zodat uw nagels perfect voorbereid zijn voor uw volgende nagelkunstavontuur. Let op, wij verwijderen geen acryl, tips of andere harde gels.

Ontmoet Onze Nageltechnici:

– Iris van Hees: Onze oprichter, die gelooft in het tot leven brengen van uw ideeën door creatieve nagelkunst.
– Max Roelofs: Een nageltechnicus gespecialiseerd in het vertalen van uw creatieve visies naar verbluffende nagelontwerpen.
– Sophie Claus: Of u nu bescheiden of gedurfd bent, Sophie zorgt voor verfijning in elk ontwerp.

Over The Nail Art Club:

Opgericht in 2022 door Iris van Hees, heeft The Nail Art Club zich snel gevestigd als een topbestemming voor liefhebbers van nagelkunst. In 2023 verhuisden we naar onze stijlvolle nieuwe locatie op Sint Annastraat 245, met een uitnodigende sfeer en vijf werkstations. We gebruiken exclusief The GelBottle gel polish, wat zorgt voor topkwaliteit resultaten.