’t Lichteraan Open Atelier

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
11:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 - 17:00
Vrijdag
11:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
13:00 - 16:00

Contact Informatie

‘T Lichteraan

‘T Lichteraan: Een Plek Voor Artistieke Ontwikkeling en Persoonlijke Groei

In het hart van Nijmegen vind je een uniek atelier genaamd ‘T Lichteraan, waar vrijheid in creativiteit én tijd centraal staan. Het is de plek waar beginnende en ervaren kunstenaars samen kunnen komen om hun artistieke talenten verder te ontwikkelen.

Wie is Wim van der Heijden

De oprichter en bezielende kracht achter ‘T Lichteraan is Wim van der Heijden, een ervaren beeldend kunstenaar en bevoegd docent in beeldende kunsten. Wim heeft een rijke achtergrond in kunst en onderwijs, en heeft een diepe passie voor het helpen van anderen in hun artistieke reis.

Wat biedt ‘T Lichteraan?

De kern van de missie van ‘T Lichteraan is om een omgeving te bieden waar kunstenaars de vrijheid hebben om te werken zoals zij dat willen. Het atelier biedt flexibele openingstijden en de mogelijkheid om te kiezen wat, wanneer en hoe je wilt schilderen.

Extra Diensten

Maar ‘T Lichteraan gaat verder dan alleen atelierruimte bieden. Het biedt ook:

  • Persoonlijke begeleiding op maat
  • De mogelijkheid om te exposeren op diverse locaties
  • Een online platform voor de verkoop van je kunstwerken
  • En zelfs een eigen website voor de kunstenaars

De Begeleiding

Wim van der Heijden en zijn team bieden deskundige begeleiding, afgestemd op de behoeften van elke kunstenaar. Of je nu een beginner bent die technische vaardigheden moet leren, of een ervaren kunstenaar die aan een specifiek project werkt, je kunt rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding. Er is ook een actieve interactie tussen de kunstenaars, waarbij je niet alleen van de docenten leert, maar ook van je mede-kunstenaars.

Openingstijden

Het atelier is geopend op:

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 11:00 – 17:00 uur
  • Zondag: 13:00 – 16:00 uur

Woensdag en zaterdag is het atelier gesloten.

Of je nu een beginnende schilder bent of een ervaren kunstenaar, ‘T Lichteraan biedt een creatieve en stimulerende omgeving waar je je artistieke potentieel kunt ontdekken en ontwikkelen. Het is meer dan een atelier; het is een gemeenschap waar je de vrijheid en de middelen krijgt om te groeien als kunstenaar.

Over de Bedrijvengids

De bedrijvengids is uw one-stop bron voor betrouwbare informatie over lokale ondernemingen en diensten. Het biedt een uitgebreide lijst van bedrijven, variërend van loodgieters tot restaurants, compleet met contactgegevens en beoordelingen. Met behulp van een bedrijvengids vindt u snel en efficiënt de dienst die u nodig heeft.