’t Biermenneke

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 18:00
Woensdag
11:00 - 18:00
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
11:00 - 18:00
Zaterdag
11:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Ontdek ’t Biermenneke – Dé Speciaalbierwinkel van Nijmegen

Welkom bij ’t Biermenneke, de trotse en jongste toevoeging aan de biercultuur van Nijmegen. Als speciaalbierwinkel en -webshop bieden we een ongeëvenaarde selectie van meer dan 1400 speciaalbieren. Van klassieke pils tot exotische brouwsels, bij ons vind je voor elk wat wils.

Waarom ’t Biermenneke?

Uniek Assortiment: Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en bevat bieren uit alle hoeken van de wereld. Van lokale ambachtelijke brouwerijen tot internationale smaaksensaties.

Deskundig Advies: Ons team, bestaande uit Hans en Maurice, heeft een diepe passie voor bier. Opgegroeid in de kroeg van de familie Huisman, hebben ze een rijke kennis opgebouwd die ze graag met jou delen.

Voor Iedereen: Of je nu een bierkenner bent die op zoek is naar de nieuwste specials, of gewoon je favoriete bier wilt inslaan, wij staan voor je klaar. Ook voor het perfecte biercadeau ben je bij ons aan het juiste adres.

Bezoek Ons in Nijmegen of Online

In de Winkel: Kom langs voor een gezellig praatje en persoonlijk advies. Ervaar de sfeer van echte bierliefde.

Online Shoppen: Bezoek onze webshop voor hetzelfde uitgebreide assortiment en gemakkelijke thuisbezorging.

Partnerschappen en Contact

Naast particuliere klanten werken we ook graag samen met horeca- en retailpartners. Interesse in samenwerking? Neem contact op via info@biermenneke.nl.

Sluit Je Aan bij de Bierrevolutie van ’t Biermenneke

Ontdek het plezier van speciaalbier bij ’t Biermenneke. Bezoek ons in Nijmegen of surf naar onze webshop voor een wereld aan smaken. Proost op een onvergetelijke bierervaring!